Lys – Op til 50 gæster

Lyspakken til den mindrefester – op til 50 gæster

Vi har sammensat forskellige pakkeløsninger til din næste fest. Pakkerne består af forskelligt lydudstyr der passer til festen med op til 50 gæster.

Hos os finder du forskellige typer for lys, så du kan finde netop det du søger til din fest.

Du kan blandt andet finde følgende:

  • LED lyseffekter
  • LED UV lys
  • Laser lys
  • Lysbar
  • m.m.

Vores lys er velegnet til underholdningen til festen, som live musik, taler, tryllekunsterne eller blot hvis man ønsker dansegulvet lyst op med en masse fede farver.

Pakkeløsningen er perfekt til dig der ønsker en mindre fest, men får effekt af en stor fest.

Diskolys til et hvert arrangement

Lys har altid en god effekt på gæsterne. Lyset er som ofte den sidste prik over i’et til festen, og gør at festen bliver fuldendt. Lys gør os i godt humør – hvad end det er indenfor eller udenfor.

Derfor står vi altid til rådighed, så vi kan hjælpe dig med at finde det lys der matcher din kommende fest, så du opnår den rigtige atmosfære. Lyset kan bruges på mange forskellige måder til din fest, og kun du sætter grænser for hvordan det skal bruges.

Lyset sætter det sidste præg på festen, uanset om det er en mindre eller større fest. Ønsker du stemningsfuldt lys, der giver en rolig atmosfære, eller skal dansegulvet lyses op med de flotteste farver imens i danser natten lang. Vi hjælper dig med at opfylde dine ønsker.

Denne lyspakke passer til mindre/mellem store fester, alt fra mindre brylluper, konfirmationer, fødselsdage m.m.

InstallSound har specialiseret sig i at tilbyde leje af lydudstyr, til et hvert arrangement og events. Uanset hvilken størrelse begivenhed du ønsker, så kan vi hos InstallSound tilbyde dig den bedste belysning i topkvalitet.

Er du interesseret i andre produkter hos os, vejleder vi dig altid til de bedste produkter til den bedste pris.

Informationer omkring leje hos InstallSound

Når du lejer udstyr ved InstallSound, får du altid alt det tilbehør med, som du skal bruge til produktet. Du kan dog ved enkelte produkter leje ekstra udstyr, hvis der er behov for dette. Ved leje af vores udstyr betaler du en, én dags pris. Dette gør du selvom du har udstyret over flere dage. Leje dagene forgår således – Mandag – torsdag / Torsdag – Mandag. På den måde har du god tid til at sætte udstyret op i ro og fred. Ved leje af udstyr medfølger der altid en trin-for-trin guide, som nemt viser dig, hvordan udstyret skal sættes op. Alt dette er meget ligetil. Dog tilbyder vi også at komme ud og sætte udstyret op hvis dette er et ønske.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som vi kan kontaktes på 24 timer i døgnet. Så skulle der opstå problemer med udstyret under opsætningen eller under spilletiden, så har i mulighed for at kontakte os på: (+45) 71998870)

Vi glæder os til at hører fra jer.