Udlejning af Røgmaskine

Udlejning af Røgmaskine

Gør festen "diskoagtig"

Har du allerede lejet dine lyseffekter men syntes der mangler noget, som lige giver det sidste til festen?

Så har du fuldstændig ret, du mangler røgeffekten, som gør at din fest føltes helt anderledes og du får en følelse af at være på et rigtigt diskotek!

Ikke nok med at vores røgmaskiner pumper en masse røg ud som gør at du får en endnu bedre fest, så har røgen også den unikke virkning at den fremhæver dine lyseffekter 100% – dette gør at du får meget mere ud af de diskolys som du har lejet, og det føltes meget mere festagtigt!

Vi har forskellige størrelser på vores røgmaskiner. Vi har til den lille fest, men selvfølgelig også, hvis du skal give den maks gas, og der skal være tryk på! Om du skal have en røgmaskine som kan skyde en 3 meter lang røgsky ud, i farver som gør at du tror det er en vulkan, eller en lille røgmaskine som er nok til at ryge lokalet eller teltet til? Så har vi præcis de røgmaskiner som du søger. Til en billig pris samt super høj kvalitet, er dette medvirkende til at du har mange flere penge at feste for, og har flere penge til blandt andet at leje større højtalere, eller købe mere alkohol, så du har en endnu federe fest sammen med dine gæster, og vores udstyr!
Lej din røgmaskine i dag, og sørg for, at du får den sidste ekstra detalje, med til dit arrangement, så dig og dine gæster får en endnu vildere aften, med massere af tryk på, som til enhver tid vil overgå din nabos kedelig fest, som der blev holdt samme aften, men som ingen huskede!

Vores billige priser gør, at du har mange flere penge, at feste for, som giver dig mulighed, samt råd til, at leje endnu større lyd og lyspakker, så festen kan blive et endnu større hit, alt i alt er det en win/win for dig!

Hos installsound får du prisgaranti

Husk vi altid matcher prisen, hvis du finder et billigere identisk produkt, hos en anden udbyder! Vi ønsker altid at give dig som kunde den allerbedste oplevelse og service, når du booker udstyr ved InstallSound.dk

OBS. Husk vi har 24 timers gratis telefonsupport på (+45) 6915 7272