Udlejning af Røgmaskine

Lej en røgmaskine – giv din fest en spænende effekt.

Hos Installsound har vi et stort sortiment indenfor lyd og lys samt øvrige fest produkter som røgmaskine, projektor, stole osv. der også kan lejes på vores hjemmeside.

Skal du bruge ekstra effekt til din fest, og give arrangementet en spændende og farvestrålende lyseffekt – så er røgmaskinen du mangler!

Når du lejer en røgmaskine hos InstallSound ville du sammen med de øvrige lys opleve en helt unik effekt, som til hver en tid ville sætte gang i dansegulvet. Du vil opleve en festlig stemning, med din røgmaskine sammen masser af flotte effekter. Sammen med vores højtaler og lys vil du opnå en helhed ved dit arrangement, og du vil med garanti få et brag af en fest.

Vi ønsker altid at give vores kunder den bedste oplevelse, når de lejer hos os.

Vores røgmaskiner – til en hver slags fest.

Vores røgmaskiner findes i forskellige størrelser alt afhængig af festen størrelse. Vi har røgmaskiner til mindre fester samt store fester. Det vil sige uanset hvad størrelse din fest har, sikre vi dig en røgmaskine der vil ryge lokalet op med nok mængder røg med de flottester farver. Når du lejer røgmaskine hos InstallSound får du alt der høre med til, her er røgvæske også inkluderet. Dog har man mulighed for at leje ekstra røgvæske med til hvis dette er et behov.

Vores røgmaskine kan lejes til alle slags fester, alt fra – fødselsdage, firmafester, gymnasiefester, koncerter m.m. så skal du fyre ekstra op til din kommende fest, så er du det helt rigtige sted.

Stort sortiment – udstyret til din næste fest.

Hos InstallSound stræber vi netop efter at have et stort sortiment, så du har mulighed for at leje alt du skal bruge indenfor lyd og lys til dit kommende arrangement, og du slipper for bekymringerne med de forskellige typer udstyr m.m. Det gør det nemt for dig og du slipper samtidig for at skulle leje hos flere forskellige virksomheder. Vi har stort erfaring indenfor vores område, og vi kan derfor rådgive dig til de bedste produkter.

Vi sammensætter altid de bedste produkter af høj kvalitet, til den bedste pris.

Informationer omkring leje hos InstallSound.

Når du lejer ved InstallSound, får du altid det tilbehør du skal bruge til produktet med. Du kan dog ved enkelte produkter leje ekstra udstyr, hvis der er behov for dette. Ved leje af vores udstyr betaler du en, én dags pris, dette gør du selvom du har udstyret over flere dage. Leje dagene forgår således – Mandag – torsdag / Torsdag – Mandag. På den måde har du god tid til at sætte udstyret op i ro og fred. Ved leje af udstyr medfølger der altid en trin-for-trin guide som nemt hvis der hvordan udstyret skal sættes op. Alt dette er meget ligetil, dog tilbyder vi også at komme ud og sætte udstyret op hvis dette er et ønske.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som vi kan kontaktes på 24 timer i døgnet, så skulle der opstå problemer med udstyret under opsætningen eller under spilletiden så har i mulighed for at kontakte os på: (+45 71998870)

Vi glæder os til at hører fra jer.