Festival

FESTIVALSTEMNING

Skab din egen festivalstemning

Festivalerne er højdepunktet hos mange mennesker i løbet af sommeren. Ønsker du en festlig stemning i din camp til den næste festival, eller ønsker du at lave din egen festival hjemme i haven? Så kan du hos InstallSound leje en Soundboks, en bluetooth højtaler drevet på batteri. En højtaler som er nem at flytte rundt med, uden besvær med ledninger. En kraftfuld højtaler der tåler lidt at hvert. Når du lejer vores bluetooth højtaler har du også mulighed for at leje ekstra batterier med til, så du er sikker på at have strøm på din højtaler under hele festivalen.

Når du lejer vores Soundboks er du sikret den helt rette stemning under festivalen, du kan nemt skabe en sjov, vild og hyggelig fest ved jeres camp. Den populære Soundboks kan spille op mod 30 timer på et batteri, ved 104dB. På batteriet finder du 5 dioder der viser mængden af strøm, så du nemt kan se om batteriet er opladt. Soundboks er især perfekt til de arrangementer hvor der er langt til eller ingen mulighed for strøm.

Udover musikudstyr, har vi også et større udvalg af lys. Du vil blandt andet kunne finde lyskæder der giver en hyggelig stemning til festivalen, eller til fest i haven.

FESTIVALSTEMNING

Her på siden har vi samlet vores mest populære produkter der passer til festivaler og andre udendørs fester. Er disse produkter ikke noget du leder efter, så har vi selvfølgelig andre produkter der kan være en mulighed. InstallSound har nemlig et stort udvalg indenfor højtalere, lys, effekter maskiner m.m. Vi sammensætter gerne en pakke der matcher dine ønsker og behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi prismatcher vores produkter. Du vil derfor altid kunne leje vores produkter til den billigste pris. Det eneste krav til vores prismatch er, at det skal være et identisk produkt.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som har åbent 24 timer i døgnet. Her vil vi kunne kontaktes, hvis der skulle opstå problemer med udstyret.

Skulle du have yderligere spørgsmål til diverse produkter, eller bare interesseret i at hører hvilken pakkeløsning vi ville anbefale dig, så kontakt os gerne på mail eller på telefon

+45 71998870
info@installsound.dk