Udlejning af Mikrofoner

Mikrofoner – Til både privat og erhverv

Hos InstallSound finder i et stort udvalg indenfor lyd og lys udstyr. Men når der skal holdes tale, anbefaler vi en mikrofon.
Vi har forskellige pakker så i nemt kan finde den pakke der matcher netop jeres arrangement.

Skal i holde en større fest, event eller noget helt tredje anbefaler vi at man lejer mikrofoner med til lyd udstyr, på den måde er du sikret at alle gæsterne får alt med og ikke går glip af noget i løbet af aften. Vi udlejer også mikrofoner til erhverv, alt fra konferencer, messer, møder m.m.

Til det næste arrangement

Til de store fester såsom bryllupper, fødselsdage, konfirmationer m.m. hører der ofte taler og forskellig underholdning med i løbet af aftenen. Det være svært som gæst at få det hele med hvis festen afholdes i større lokaler. Vi anbefaler derfor at leje mikrofoner til lyd udstyr så gæsterne ikke gå glip af noget, i løbet af den festlige aften.

Skal der være underholdning eller live musik i løbet af aften er mikrofonerne et must til dette. Hos InstallSound har vi et større udvalg af mikrofoner, så vi dækker enhver slags fest.
Vi vejleder gerne til de helt rette produkter til jeres næste arrangement.

Til de erhvervsmæssige formål

Skal jeres virksomhed holde større møder, konferencer eller messer så udlejer vi også lydudstyr til dette. Her vil det være muligt at leje vores mikrofoner, så alle har mulighed for at høre det hele.

Vi har et større udvalg af mikrofoner så i nemt kan vælge de produkter der passer bedst til jeres erhvervsformål.

I ville både kunne leje følgende – Mikrofoner med ledning, trådløse mikrofoner, stativ til mikrofonerne samt trådløs headset. Er i, i tvivl om hvilke mikrofoner i skal bruge til jeres setup, sammensætter vi gerne den helt rette pakke, efter jeres ønsker og behov.

Prisgaranti

Husk vi altid matcher prisen, hvis du finder et billigere identisk produkt, hos en anden udbyder! Vi ønsker altid at give dig som kunde den allerbedste oplevelse og service, når du booker udstyr ved InstallSound.dk
OBS. Husk vi har 24 timers gratis telefonsupport. (+45 6915 7272)