Om os

Hvem er vi, som står bag InstallSound i Hørning nær Århus i Østjylland.

Jeg vil gerne fortælle lidt om personen bag InstallSound. Mit navn er Rasmus og jeg er indehaveren af InstallSound. Jeg er bosat i Hørning sammen med min dejlige familie.
Min passion for musikudstyr startede i min unge dage, da jeg som mange andre unge elskede at feste, hvilket udviklede sig til køb af forskellige former for musikudstyr både højtaler, lys m.m. hvor efterfølgende jeg begyndte, at leje det ud til venner, og bekendte til fester, og andre arrangementer.

Tilbage i 2012 startede jeg InstallSound, jeg startede i de små med udlejning af højtaler, men efterhånden har jeg arbejdet mig op, til hvad i dag er InstallSound. I dag har jeg et team med nogle dygtige kollegaer der har ligeså stor passion for musikudstyr.

InstallSound udlejer udstyr til alle former for arrangementer både store og små, alt fra privat fester, til firmafester, byfester m.m. og vi er altid åbne for nye og spænende arrangementer.

Vi sætter stor fokus på vores kundeservice, da vi ønsker, at vores kunder får den bedste oplevelse, når de lejer udstyr hos os. Vi er altid behjælpelig med, at rådgive i, hvilket slags udstyr der passer bedst, til netop dit arrangement. Vi hos InstallSound har stor passion, for det vi laver og vores musikudstyr, da vi selv syntes kvaliteten til arrangementer har en stor betydning, samt letheden i at betjene og sætte det op.

Desuden har vi sponseret:
– Røde kors Hørning
– Hørning City Forening
– Freja kunst
– Bistro Immervad
– Maluna – Pink lady walk
– Smukfest 40 år/Skanderborgfestivalen
– Århus Studenter arrangement
Og mange flere.

Vil du købe, leje eller blot høre nærmere så kontakt os gerne på mail eller på vores telefon, som er åbent 24 timer i døgnet. (Det er altid muligt at vælge vagt telefonen).

 📞 +45 71998870
 📧 info@installsound.dk

InstallSound – når festen ikke kan laves om!

Manden bag InstallSound i Hørning, nær Århus
Hjælper hos InstallSound i Hørning, nær Århus
Medarbejder hos InstallSound.dk