LiveStream til erhvervsbegivenheder

Lej livestream udstyr til erhvervsbegivenheder

lej live stream udstyr

Hos Installsound har du nu mulighed for at leje udstyr til erhvervsbegivenheder.
Vi har samlet et udvalg der passer til forskellige erhvervsfaglige formål. Du vil blandt have mulighed for at live streame forskellige begivenheder, som blandt andet kurser, messer, interviews m.m. Vi har udstyr der gør det muligt at gå live med flere kameraer tilknyttet på samme tid.

Som virksomhed vil i hurtigt og nemt kunne gå live på de sociale medier, hvad end det er konkurrencer, kampagner eller viden der skal deles ud.

Produkterne du kan leje hos Installsound er følgende:

  • Blackmagic Design
  • GoPro Hero 7 Black samt Hero 8 Black
  • Røde Wireless Go
  • Røde Lavalier Go

Hvilke produkter skal din virksomhed leje?

Blackmagic

Skal din virksomhed gå live, hvad end det er interviews, konferencer, møder m.m. og ønsker at bruge flere enheder til dette. Så er det blackmagic i skal leje. I kan nemlig sætte op til 4 enheder til. Dette kan både være computer og kameraer.

Når i lejer blackmagic giver det jer mulighed at live streame på forskellige platforme såsom skype, zoom samt sociale medier. Det vil være muligt at downloade software live stream på hjemmesiden: Black Magic Design ATEM Switchers

Når du lejer blackmagic giver det dig mulighed at live streame på forskellige platforme såsom skype, zoom samt sociale medier. Det vil være muligt at downloade software til livestream på hjemmesiden: Black Magic Design ATEM Switchers

lej black magic til livestream

GoPro kamera

Hos InstallSound har du mulighed for at leje GoPro Hero 7 Black og Hero 8 Black. To ultimative lækre produkter. GoPro kameraet er perfekt hvis i skal lave produktvideoer, da vores GoPro kamera blandt andet har Hypersmooth stabilisering som en af deres mange funktioner.

Denne funktion gør, at jeres optagelser forbliver rolige og fri fra rystelser, som kan forekomme når man optager under kørsel, sport samt hurtige bevægelser. GoPro er nemt at håndtere selv for nybegynder.

Røde Wireless Go & Røde Lavalier Go

Med vores Røde wireless Go kan i opnå kvalitetslyd på jeres optagelser. Når i bruger røde wireless kan i enten vælge at bruge den indbygget mikrofon eller en ekstern.

Den røde wireless er især egnet til interviews, da den kan sidde nær munden, og på den måde opnå den bedste lyd.

Vore Røde lavalier go er en mikrofon, der giver stemmeoptagelserne høj kvalitet. Mikrofonen kan bruges sammen med den røde wireless Go. Denne mikrofon er især ideelt til filmskabere, journalister samt forretningsfolk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi prismatcher vores produkter. Du vil derfor altid kunne leje vores produkter til den billigste pris. Det eneste krav til vores prismatch er, at det skal være et identisk produkt.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som har åbent 24 timer i døgnet. Her vil vi kunne kontaktes, hvis der skulle opstå problemer med udstyret.

Skulle du have yderligere spørgsmål til diverse produkter, eller bare interesseret i at hører hvilken pakkeløsning vi ville anbefale dig, så kontakt os gerne på mail eller på telefon

+45 71998870
info@installsound.dk