Jubilæum Erhverv

Har du eller en kollega jubilæum?

Lej musik til jubilærum

Har du eller din kollega jubilæum på arbejdet, og ønsker at fejre det? Så forstår vi dig godt. Et jubilæum på sit arbejde er stort – og især for den ansatte. Dette skal selvfølgelig fejres på rigtig manér. Hos InstallSound kan du leje højtalere i forskellige størrelse, alt efter hvor stor arrangementet er.

Højtalerne til et jubilæum bliver oftest brugt til taler, underholdning og hyggelig baggrundsmusik. Mange kollegaer ønsker måske at holde tale for jubilaren og andre har måske nogle underholdende indslag. Til dette anbefaler vi at leje vores mikrofoner til højtalerne. Uanset hvor lille eller stor festen er, anbefaler vi mikrofoner til specielle arrangementer, så gæsterne ikke går glip af noget.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak. Vi lytter til vores kunder, hvad deres ønsker og behov er, så vi bedst muligt kan finde de produkter der matcher behovet.

Vores mange års erfaring gør, at vi kan rådgive jer igennem hele processen og vejlede om vores produkter.

AV-produkter og sjove indslag

Til et jubilæum skal man også have mulighed for at mindes de mange gode stunder, man har haft på arbejdet sammen med sine kollegaer, i form af billeder og videoer der vises på lærred. Dette kan man gøre ved at leje vores projektor samt lærreder. Her er det kun fantasien der sætter grænsen.

Dine kollegaer har måske forberedt en form for underholdning som vil være en sjov og anderledes måde at gøre det på.  Vi har masser af erfaring indenfor lyd, lys og diverse produkter. Vi hjælper dig med at finde alt hvad du har behov for til dit næste arrangement.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi prismatcher vores produkter. Du vil derfor altid kunne leje vores produkter til den billigste pris. Det eneste krav til vores prismatch er, at det skal være et identisk produkt.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som har åbent 24 timer i døgnet. Her vil vi kunne kontaktes, hvis der skulle opstå problemer med udstyret.

Skulle du have yderligere spørgsmål til diverse produkter, eller bare interesseret i at hører hvilken pakkeløsning vi ville anbefale dig, så kontakt os gerne på mail eller på telefon

+45 71998870
info@installsound.dk