Influencers Blogger

Influencers og blogger

Er du influencer på SoMe, YouTube, Twitter eller er du blogger og elsker fest og farver? Det kunne måske være interessant for dig, at samarbejde med InstallSound.dk. Vi Elsker når influencers skriver om os, og vores festprodukter, og derfor er vi altid åbne overfor forslag om et samarbejde!

Ønsker du at få dit navn vis her under, Kontakt os endelig med et forslag til samarbejde på info@installsound.dk.

InstallSound.dk’s Influencers

-Vi har p.t ingen samarbejde.

Markedsføring af InstallSound.dk

Du kan frit lave opslag, blogs, stories, videoer eller andet , hvor du benytter vores billeder, videoer eller produktbeskrivelser så længe du synligt linker til InstallSound.dk.

Konkurrencer

Influencer har ofte mange spændende konkurrencer på diverse medier, og det er noget vi hos InstallSound.dk gerne vil støtte op om. Vi hjælper gerne med opsætning af udstyret, hos influenceren eller hos os, hvor billeder m.m. kan tages, så det skaber den helt rigtige stemning.

Ønsker du at teste vores udstyr?

Ønsker du at teste eller anmelde vores fest udstyr – så hører vi gerne fra dig! Vi er altid klar til at udlevere produkterne, eller fremvise på vores lager, og det står dig frit for, hvad du synes om udstyret eller hvad du vælger, at skrive/sige om vores udstyr. Det eneste krav vi har hos InstallSound.dk, er hvor mange besøgende du har på din markedsførings kanal.