Tilbud på lyd og lys m.m.

Lej lyd og lys til nedsat pris.

Er du vild med gode tilbud? Så er du landet det helt rigtige sted. For her kan du nemlig få et overblik over hvilke udlejningsprodukter vi har rabat på lige nu.

Kvaliteten er naturligvis lige så høj som hvis du ville leje uden for rabatperioden. Fordelen er blot, at du betaler det mindre for selve lejen. Det vil sige, at du får samme gode kvalitet til en billigere pris. Happy shopping!

Udlejning af højtalere og diskolys til rabatpris

Uanset om du har brug for diskolys til dit bryllup eller et lydsystem til en begivenhed, har vi hos installsound.dk det udstyr du har brug for.

Er du ikke sikker på, hvilket udstyr du har brug for? Vi tilbyder komplette lyd- og lyspakker, der giver dig alt hvad du behøver for at komme i gang. Fra vores lager i Hørning nær Århus betjener vi kunder i hele Østjylland. Vi kører både ud og stiller udstyret op eller stiller frem, hvis du som kunde selv ønsker at hente det.

InstallSound har leveret lyd og lys til privatarrangementer og firmafester i en årrække. Vi har specialiseret os i lyd- og lysudstyr til fødselsdagsfester, bryllupper, reception, polterabender, julefrokoster, børnefester, studenterfester og mange andre.