Udlejning af Lys produkter

Leje af lys til fester og events

Installsound.dk har specialiseret sig i at tilbyde leje af lysudstyr og diskolys til ethvert arrangement eller event. Uanset om du planlægger en lille fest eller en storstilet begivenhed, kan vi hos InstallSound tilbyde dig den belysning eller diskolys som du måtte have brug for. Vi kan hjælpe dig med at skabe en atmosfære til dit arrangement, som dine gæster vil føle sig tilpas i.

Ps. Ved du hvor mange I bliver til festen? Find en lyspakke, der passer sig til dine antal gæster.

Gør dit arrangement endnu sjovere. Lej en røgemaskine, snemaskine eller sæbeboblemaskine. Se priser for sådan en her.

Lys til festen er en selvfølgelighed

INGEN fest uden diskolys, som omdanner det kedelige parketgulv, om til en stjernehimmel med et vælg af farver, som gør at festen bliver lige det bedre! Diskolys spiller en rigtig stor rolle, til alle slags arrangementer, og dette gælder især fester, hvor der skal bydes op til dans så man kan få ømme fødder dagen derpå!

Fester er til for, at hygge sig, danse og have en sjov aften, med et smil på læben – dette hjælper vores diskolys af høj kvalitet jer med! Blandt andet får du et smil på læben, ved den helt absolutte billige pris, som vi har valgt, at udleje vores kvalitets lyseffekter ud til.
Dette er bare en af mange grunde til, at du skal leje dit diskolys hos os, og forvandle aftenen til en fest! Alle folk letter sig fra stolene, i vores lyseffekters skær, og gør selv den kedeligste aften hos mormor til den vildeste aften, i festens tegn.

Om du skal afholde vild 18 års, housewarming, konfirmation, bryllup, eller noget helt femte, så står vi altid klar til, at rådgive dig med det perfekte valg af lys til din fest – så du får den helt perfekte aften, og på ingen måde kommer til, at fortryde at du har lejet den fedeste lyspakke hos InstallSound.dk. Vores ønske er, at du vågner op med en følelse af, at du leveret den bedste fest du kunne, netop fordi vores lyseffekter har medvirket til, at dine gæster, er kommet i det vildeste fest mode!

Vores billige priser gør, at du har mange flere penge, at feste for, som giver dig mulighed, samt råd til, at leje endnu større højtalere, så festen kan blive et endnu større hit, alt i alt er det en win/win for dig!

Prisgaranti til udlejning af lys

Husk vi altid matcher prisen, hvis du finder et billigere identisk produkt, hos en anden udbyder! Vi ønsker altid at give dig som kunde den allerbedste oplevelse og service, når du booker udstyr ved InstallSound.dk

OBS. Husk vi har 24 timers gratis telefonsupport. (+45 6915 7272)