Bryllup arrangement

Musik og effekter til bryllup

Bryllupsbillede

Når livets største dag skal fejres, skal det gøres med musik, dans, underholdning og masser af glæde. Det er vigtigt med god lyd til brylluppet. Det skaber den helt rette atmosfære, og de rigtige rammer om dansegulvet. Lyden er med til at få folk i den rette stemning, og få dem til at blive hængende på dansegulvet, samtidig med lyset glimter.

InstallSound har et stort sortiment indenfor effekter og lys. Vi har udstyret der kan få jeres bryllup til at shine. Med vores ekspertise kan vi vejlede og inspirere jer til det rette udstyr, så i sikrer at brylluppet bliver lige efter jeres smag.

Festligt udstyr til jeres bryllup.

Vores højtalere.

De fleste ønsker musik til brylluppet, men det kan ofte være en større opgave at finde det rette udstyr. Vi hos InstallSound har samlet vores mest populære produkter og delt dem i kategorier, så du nemt kan finde det udstyr der passer til dit arrangement.

Når i lejer udstyr hos os, vil i være sikret udstyr af topkvalitet. Lej en højtaler der kan give en lounge stemning under maden, men samtidig også kan spille op til dans senere på aften.

Vores højtalere er nemme at benytte, og kan nemt forbindes til jeres telefoner. På denne måde styrer i selv jeres afspilningsliste hele aften, og gæsterne vil også have mulighed for at kunne byde ind med deres musikforslag.

Bryllupsbillede

Udover at bruge højtalerne til at spille musik hele aftenen, kan i også bruge dem til underholdning samt taler. På denne måde går gæsterne ikke glip af underholdningen.

Vores lys og effekter.

Selvom musikken er en stor del af festen, har lyset kæmpe betydning for stemningen. Lyset er med til at give festen den ønskede atmosfære. Det er vigtigt, at lyset ikke er for skarpt eller for mørkt.
I løbet af aftenen er det meget normalt at justere lyset. Vi ønsker som oftest mere lys under manden, men i løbet af aftenen ønsker vi ofte et mere varmt og dæmpet lys.

Sammen med vores lysudstyr, har vi også et større udvalgt indenfor effekter. Ønsker i en kæmpe diskokugle der glimter på dansegulvet til den lyse morgen, eller skal i holde udendørs bryllup, hvor en masse lyskæder giver den hyggeligste stemning. Så klare InstallSound også dette.

Sæt gang i festen – lej en dj.

Hos InstallSound har du også mulighed for at leje dj i Århus og det øvrige Østjylland. Vi tilbyder nogle af de bedste Dj’s i Østjylland, som har mange års erfaring i at leverer god musikalsk underholdning. Vores Dj spotter hurtigt stemningen til festen, og tilpasser musikken efter jeres ønsker og behov.

At leje en dj til jeres bryllup giver en anden oplevelse end en playliste i selv vælger. I har dog stadig mulighed for at vælge hvilken slags musik der skal spilles under festen.

Skulle du have yderligere spørgsmål til vores dj, eller vores andre produkter, så kontakt os på telefon eller mail. Vi er altid klar til at rådgive og vejlede dig til de rette produkter.

https://installsound.dk/lej-en-dj/

DJ spiller på Pioneer DJ pult

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi prismatcher vores produkter. Du vil derfor altid kunne leje vores produkter til den billigste pris. Det eneste krav til vores prismatch er, at det skal være et identisk produkt.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som har åbent 24 timer i døgnet. Her vil vi kunne kontaktes, hvis der skulle opstå problemer med udstyret.

Skulle du have yderligere spørgsmål til diverse produkter, eller bare interesseret i at hører hvilken pakkeløsning vi ville anbefale dig, så kontakt os gerne på mail eller på telefon

+45 71998870
info@installsound.dk