Speaker og tale pakker til et hvert arrangement

Lej speaker og tale pakke – til enhver forsamling.

Hos InstallSound finder du et stort sortiment af musik og lydudstyr. Vi har valgt at samle vores produkter i forskellige kategorier, så det er nemt for dig at finde de rette produkter. I denne kategori finder du vores sammensatte pakker af speaker/tale udstyr. Vores sammensætning af speaker/tale pakkerne gør, at de både passer til mindre og større forsamlinger. Vores speaker/tale pakker indeholder alt fra mikrofoner, mixer, højtaler m.m. Perfekt til arrangementer med taler og live musik, samt konferencer, messer m.m. ved erhverv. Hos InstallSound er vi altid behjælpelige med at rådgive og vejlede dig til, hvilke produkter der passer bedst til dit kommende arrangement.

Speaker – Live musik og taler.

Mange private arrangementer såsom fødselsdage, bryllupper, barnedåb, konfirmationer osv. består i dag af flere former for underholdning. Alt fra tryllekunstner, stand-up, live musik m.m. Underholdning til fester er kun blevet mere populært gennem årerne, og vi ser gerne være meget af det på en aften. Her er det vigtig at have det rigtig udstyr så alle gæsterne får den samme oplevelse af underholdningen, uanset hvor i rummet de sidder. Selvom din kommende fest ikke består af en masse forskellige indslag, så er der måske en del taler. Her anbefaler vi også vores sammensatte pakker, da det til tider kan være svært at tale højt i en større forsamling. Med vores udstyr skal du ikke bekymre dig om hvorvidt hele forsamlingen kan høre din tale.

Vi hos InstallSound har netop sammensat vores speaker/tale kategori, så det er nemt for dig at finde udstyret til din næste fest. Vi dækker både de mindre og større fester.

Erhvervs arrangementer.

Du har mulighed for at leje vores udstyr til erhverv. Skal din virksomhed holde konferencer, messer, foredrag, forretningsmøder m.m. og skal der holdes taler i større rum og forsamlinger, så er vores speaker udstyr perfekt til dette.

Til erhvervsfaglige arrangementer er det vigtig at alle deltager får det hele med og ikke går glip af halvdelen af talerne. Vi hjælper gerne med at finde den rigtig pakke til din virksomhed, så du er sikret det rette lydniveau til dit kommende erhvervs arrangement.

Yderligere information om leje af AV-produkter.

Hos InstallSound er proceduren den samme uanset om du lejer vores musik og lydudstyr eller vores AV-produkter. Det vil sige. Skal du leje udstyret, vil du have udstyret fra torsdag-mandag eller fra mandag-torsdag for en dags pris. Det giver dig god mulighed for at sætte udstyret op og prøve det af i ro og mag, uden at skulle stresse op til arrangementet, eller efter.

Vores udstyr at nemt at håndtere for alle. Ved leje af udstyr medfølger der altid en trin-for-trin guide som nemt hvis der hvordan udstyret skal sættes op. Alt dette er meget ligetil, dog tilbyder vi også at komme ud og sætte udstyret op hvis dette er et ønske.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som vi kan kontaktes på 24 timer i døgnet. Så skulle der opstå problemer med udstyret under opsætningen eller under spilletiden, så har i mulighed for at kontakte os på: (+45) 71998870)