Sommer- og vejfest

Skab årets sommerfest

Skal du holde årets sommerfest, havefest eller gadefest, men mangler musikudstyret hertil? Så kan InstallSound hjælpe dig. Hos Installsound har vi specialiseret os indenfor udlejning af højtalere samt flere forskellige produkter blandt andet lysudstyr. Vores udvalg af højtalere er stort. Vi kan derfor dække dit behov, hvad end festen foregår inde eller udendørs. Vores erfaringer indenfor udlejning af højtaler gør, at vi kan give den bedste rådgivning til vores kunder. Hos InstallSound finder du også andre produkter. Vi har et stort udvalg af lysudstyr, alt fra lysbarer, der kan lyse dit gavebord op, til diskokugler der skinner over dansegulvet.

sommerfest ved InstallSound.dk

Lej musikudstyr til sommerens havefester.

Når du skal holde sommerfest, så ved du også at musikken er en stor del af festen. Derfor at det nødvendigt at have nogle gode højtalere hertil. Vi har på denne side samlet nogle af vores mest populære produkter der netop passer til sommerfesterne. Dette er uanset om festen foregår ude i det blå, eller om du har mulighed for at have udstyret stående under halvtag. Du vil blandt andet kunne leje vores Soundboks, der er en robust bluetooth højtaler som tåler lidt af hvert. Vores Soundboks passer perfekt til de udendørs fester som blandt andet havefesterne, og kan nemt transporteres rundt.
Til sommerfesterne er det som oftest også en god idé med en form for belysning hen på aftenen, især hvis man ønsker festen skal holde til den lyse morgen. Du vil blandt andet kunne finde lyskæder i forskellige farver som giver en hyggelig stemning, perfekte til sene sommeraftener.  Vores store udvalg af lys gør, at du kan finde det, der passer til netop din fest, så du er sikret den rigtige stemning.

Hold et brag af en fest – Lej en DJ.

Skal du give den ekstra gas til sommerfesten så har vi de dygtigste DJ’s i Århus og det øvrige Østjylland. En DJ er oplagt til de store sommerfester. Vores DJ’s har mange års erfaring i at leverer god musikalsk underholdning til alle slags fester. De spotter hurtig stemningen til festen. Musikken bliver tilpasset hele aftenen, så den giver størst glæde ved begivenheden. Det er vigtigt for os, at musikken kan nydes under maden, og samtidig kan du svinge danseskoene senere samme aften.

Vi sætter os altid ind i dit behov som vært, samt dine ønsker til festen, så vi kan give den bedste musikoplevelse, og skabe den rette atmosfære til din begivenhed. En af vores målsætninger er tilfredse og trygge kunder.

Læs mere her:
https://installsound.dk/lej-en-dj/

sommerfest ved InstallSound.dk

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi prismatcher vores produkter. Du vil derfor altid kunne leje vores produkter til den billigste pris. Det eneste krav til vores prismatch er, at det skal være et identisk produkt.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som har åbent 24 timer i døgnet. Her vil vi kunne kontaktes, hvis der skulle opstå problemer med udstyret.

Skulle du have yderligere spørgsmål til diverse produkter, eller bare interesseret i at hører hvilken pakkeløsning vi ville anbefale dig, så kontakt os gerne på mail eller på telefon

+45 71998870
info@installsound.dk