Lydudlejning hos InstallSound

Musik til fest? Lej musikudstyr hos os.

Vi har lydudlejning til en hver slags fest, store som små, privatfester eller erhverv så hjælper vi gerne. Vi har et stort sortiment indenfor lydudstyr, hvad end du skal bruge højttaler, mikrofoner, soundboks, jukeboks m.m. så gør vi det muligt at tilpasse det efter dine behov. Vi har flere års erfaring indenfor højttaler, hvilket gør vi kan give den bedste rådgivning, indenfor det udstyr du har brug for til netop dit arrangement. Så mangler du lyd m.m. til din næste fest eller arrangement, er du det helt rette sted.
Vi har også lavet færdig pakker du ville kunne leje hos os, i forskellige størrelser alt efter antal gæster. I pakkerne ville der være alt fra lyd og lys til røgmaskine, mikrofoner, sæbeboblemaskine, snemaskine m.m. alle disse produkter er også muligt at leje separat.

Få den bedste kvalitet og service til endnu bedre pris.

Hos InstallSound sætter vi stor vægt på kvaliteten, og mange vil som oftest give os ret i når vi siger at kvaliteten på lyd og lys har en stor effekt på festen. Udover vores gode kvalitet kan vores udstyr også tilsluttes til smartphones, computer og tablet. Vi ønsker samtidig også at leverer den bedste pris for vores kunder. Det betyder at du betaler en dagspris, men har udstyret fra torsdag-mandag eller fra mandag-torsdag. Det giver dig god mulighed for at sætte udstyret op i ro og mag, og kunne skille udstyret ad, uden at skulle tidligt op efter festen. Vi hjælper dig gerne hele vejen igennem med at finde det rigtig udstyr til dit arrangement, da vi ønsker vores kunder, får den bedste oplevelse hos os, og du er garanteret et arrangement med den helt rigtig atmosfære. Hos InstallSound prismatcher vi også, dvs. hvis du har fået et tilbud hos en anden udbyder så tilbyder vi at matche prisen!

Vi guider dig – udstyr der er nemt at sætte op.

Vi tilbyder både at komme ud og sætte udstyret op og tage det ned igen efter festen/arrangementet, men hvis du alligevel har mod på selv at sætte det op er vores højttaler samt resten af vores musikudstyr nemt at gå til. Når du vælger selv at sætte udstyret op, vil det altid følge en ’’how to’’ guide med når i henter udstyret. Når du lejer udstyret til en weekend, vil i allerede have det fra torsdag-mandag, hvilket gør i har god tid til at sætte udstyret op som i vil have det, uden at skulle stresse inden festen. Dog kan der altid være spørgsmål til opsætningen af udstyret, men den klarer vi også, vi står nemlig til rådighed 24 timer i døgnet med vagttelefonsupport, hvis i skulle have problemer med udstyret før, under eller efter festen.

Yderligere information.

Ønsker du yderligere information om vores produkter, eller har spørgsmål, så du altid velkomme til, at ringe eller sende os en mail. Vi er altid klar til, at besvare dine spørgsmål, så vi kan finde frem til, den bedste løsning for dig, og dit arrangement. Vi ser frem til at høre fra dig.