Konfirmation arrangement

Konfirmation, taler, musik og underholdning

Skal i holde konfirmation, og gerne vil have hjælp til valg af udstyr? Så hjælper vi hos InstallSound gerne med at vejlede samt rådgive jer efter jeres behov.
Uanset hvad du er til, har vi produkter det passer netop til dit arrangement. Vi har samlet de produkter som er mest populære til konfirmationer.

Er der ikke nogen af vores faste pakker, der passer til jeres behov? Så hjælper vi gerne med at sammensætte en pakke som passer præcis til jeres fest.

konfirmation fest

Skab en festlig atmosfære.

Til konfirmationen hører der ofte taler og anden underholdning til i løbet af festen, derfor kan det være rart at leje højtaler og mikrofon til dette, uanset om det er en større eller mindre fest. Med det rette udstyr er du sikret, at dine gæster ikke går glip af underholdningen, og du behøver ikke at overanstrenge dig stemme.

Når du lejer højtalerne hos InstallSound, er udstyret nemt at håndterer, og du ville nemt kunne koble din smartphone, computer eller iPad til, og derefter nyde god musik til spisningen og resten af aftenen. Vores højtalere findes i forskellige størrelser og modeller, så de passer til enhver slags fest. Hos InstallSound finder du også et større udvalg af lys og effekter, så i kan sætte jeres eget præg på festen. I vil blandt andet kunne finde lysbarer der kan lyse gavebordet op, lyskæder til at gøre stemningen ekstra hyggelig eller diskokugler til senere på aftenen, når der skal knald på festen.

Sæt gang i festen.

Skal der sættes ekstra gang i konfirmations- festen senere på aftenen, så har vi masser af udstyr til dette. Vores højtalere er i topkvalitet, og kan nemt spille en fest op, uanset størrelse.

konfirmation fest

Vi har musikudstyr i topkvalitet.

Det kan nemt styres fra forskellige enheder og i kan derfor være jeres egen dj i løbet af aftenen. Hvis i er på udkig efter udstyr med en masse effekter, har vi også et udvalg indenfor dette område. I vil blandt andet kunne finde røgmaskiner, snemaskiner m.m.  Vi hjælper gerne med at gøre festen mindeværdig med det helt rigtige udstyr, hvad end det er højtaler, lys eller andre effektmaskiner.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi prismatcher vores produkter. Du vil derfor altid kunne leje vores produkter til den billigste pris. Det eneste krav til vores prismatch er, at det skal være et identisk produkt.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som har åbent 24 timer i døgnet. Her vil vi kunne kontaktes, hvis der skulle opstå problemer med udstyret.

Skulle du have yderligere spørgsmål til diverse produkter, eller bare interesseret i at hører hvilken pakkeløsning vi ville anbefale dig, så kontakt os gerne på mail eller på telefon

+45 71998870
info@installsound.dk