Book nu

Sådan slipper du af med kedelige fester!

Vi siger ikke, at lyd og lys er det eneste som adskiller den gode fest fra den dårlige. Men vi kan ikke løbe fra at det er en vigtig komponent. Vi kender det: Ligesom at man kommer i godt humør af gode drinks og et godt selskab tilfører den gode musik, diskolys og røgmaskiner m.m. også noget særligt til festen, atmosfæren og gæsternes oplevelse.

Hvis du mangler den helt rette lyd til dit næste fest eller arrangement kan du vælge blandt flere forskellige typer højtalere lige her. Du finder alt fra højtalere med eller uden indbygget forstærkere, subwoofer og spotify jukebox. Det smarte er, at vores lydudstyr er plug and play. Og alt afhængig af størrelsen på den fest du vil holde, kan du endda slippe for besværet og vælge en sammensat lydpakke som passer sig til det antal gæster som kommer til festen.

Sådan tager du kontrollen over din fest

Hos InstallSound er du sikker på at finde lyd- og lysudstyr, der er af god kvalitet og samtidig nemt at betjene. Alt vores udstyr kan tilsluttes til både smartphone, computer og tablet, og vi har udstyr til både større og mindre arrangementer, således at du er garanteret, at kunne skabe den helt rigtig atmosfære – uanset hvilken størrelse fest du skal holde. Du finder alle vores produktkategorier her på siden, hvor du også kan blive klogere på hvordan du kan gøre dit arrangement endnu sjovere ved at leje en røgemaskine, snemaskine eller sæbeboblemaskine eller noget helt fjerde.

Som lejer kommer du i første række

Når du lejer udstyr hos InstallSound.dk tilbyder vi gratis 24/7 vagttelefonsupport på (+4571998870 – vælg vagt telefon). samtidig hjælper vi også uden for vores lager-åbningstider.

Vi ved også at det ikke er rart at skulle stå tidligt op dagen derpå for at have udstyret klar til aflevering. Derfor har vi valgt at man som lejer hos os kan have udstyret fra torsdag til mandag eller fra mandag til torsdag – uden ekstra betaling.

Vi matcher prisen

Hvis du finder et billigere, identisk produkt hos en anden udbyder matcher vi prisen! Vi ønsker altid, at give dig, som kunde den allerbedste oplevelse og service, når du lejer udstyret gennem os hos installsound.dk