Butiksarrangementer

Skab en festlig stemning for dine kunder

Skal du fejre butiksåbning, butiksfødselsdag, Open By Night eller noget helt fjerde? Så kan vi hos InstallSound hjælpe dig med at give dine kunder en uforglemmelig shoppingoplevelse.

Hos os kan du leje højtalere i forskellige størrelser, så det passer til din butik, uanset butikkens størrelse.

Når du lejer udstyr til dit butiksarrangement, bliver alle sanser stimuleret hos kunderne. Dette er med til at give kunderne en unik og spænende shoppingoplevelse.

Når du lejer højtaler hos os, kan vi være med til at give butikken den stemning du ønsker til det næste arrangement. Vi har mange års erfaring indenfor udlejning af højtalere, og vi hjælper gerne med at skræddersy en løsning til dit behov.

lej DJ til butiksarrangementer, butiksåbning, butiksfødselsdag, Open By Night

Skal du have lys og effekter til butiksarrangement?

Skal du opnå et gennemført butiksarrangement, så skal der lys og effekter til. De forskellige farvede lys vil give kunderne en unik oplevelse under deres shopping.

Hos InstallSound finder du et større udvalg af lys og effektmaskiner. Du opnår den bedste opsætning når lyd og lys bare spiller sammen. Vi kan klare alt fra det helt store lysshow, til de mere dæmpede lamper, så udstyret passer optimalt til dit kommende arrangement.

Vi kommer gerne med kreative ideer som matcher jeres arrangement bedst.

Modeshow

Skal du holde modeshow i forbindelse med Open By Night, kundeaftener eller noget helt tredje?

Så er vi hos InstallSound behjælpelige med at finde den helt rette opsætning for dette.

Hos os finder du et stort udvalg af lyd, lys, effekter samt AV-udstyr. Alt der er behov for til større events. Ønsker du et setup der indeholder flotte lamper i mange farver, samt højtalere der spiller lyd i topkvalitet, er du kommet til det helt rette sted. Vi har mange års erfaring med udlejning af lyd og lys, og kan derfor guide dig til det bedste match.

Lej en DJ til dit næste butiksarrangement

Ønsker du at give Open By Night, butiksåbning eller noget helt tredje et ekstra brag og blikfang, så kan vi hjælpe dig med dette. Udover at udleje lyd og musik, tilbyder vi også udlejning af vores dygtige DJ’s. Vi har nogle af Østjyllands bedste DJ’s som har mange års erfaring indenfor branchen.

Når du lejer en DJ hos InstallSound sætter vi os altid ind i jeres behov som vært på arrangementet, så vores dj kan levere den rette musikoplevelse. Vi sørger for at planlægge alt med dig, så intet går skævt til dit arrangement. Hos InstallSound kan du rolig føle dig tryg under hele lejeprocessen. Det er vores ansvar overfor dig som kunde, altid at kunne levere varen uanset hvad. Det vil sige hvis jeres DJ skulle blive syg eller forhindret på anden vis, så er det vores pligt at have en anden DJ klar til jer.

Med vores ekspertise indenfor mobildiskotek og DJ’s sørger vi for hele processen. Ved vores ankomst kan vi udover dj-pult og playlister også levere diskolys, røgmaskiner m.m. alt hvad du har behov for til dit arrangement.

Læs mere her:
https://installsound.dk/lej-en-dj/

Mere information

Vi prismatcher vores produkter. Du vil derfor altid kunne leje vores produkter til den billigste pris. Det eneste krav til vores prismatch er, at det skal være et identisk produkt.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som har åbent 24 timer i døgnet. Her vil vi kunne kontaktes, hvis der skulle opstå problemer med udstyret.

Skulle du have yderligere spørgsmål til diverse produkter, eller bare interesseret i at hører hvilken pakkeløsning vi ville anbefale dig, så kontakt os gerne på mail eller på telefon

+45 71998870
info@installsound.dk