Erhvervssamarbejder

Lyd og Lys til erhverv – Vi skaber den gode stemning når du lejer ved InstallSound

Hos InstallSound har alle mulighed for at leje vores udstyr, hvad end det er privat eller erhverv. Vi har mange års erfaringen indenfor udlejning af musikudstyr samt lydudstyr, og med vores ekspertise har vi muligheden for at finde det rette produkt til dig. Vi udlejer lyd og lys til hvilket som helst erhverv, alt fra restauranter, caféer, butikker, bowlingcentre, diskoteker, events og meget mere. Det eneste du skal gøre, er at kontakte os, så er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste sammensætning af udstyr.

Vi stræber efter at give vores kunder den bedste oplevelse, derfor guider vi jer igennem hele processen, så vi kan garantere det bedste udstyr der matcher dine behov.

taler til erhverv

Udlejning af lyd og lys til virksomhed

Ejer du en virksomhed hvad end det er butik, restauranter, caféer, hoteller m.m. og ønsker du at skabe den rette stemning og atmosfære for dine kunder. Så er du kommet til den rette! Vi hos InstallSound er professionelle leverandrøre af lyd og lys til både private og erhverv. Vi har mange års erfaringer indenfor udlejning, hvilket også gør vi nemt kan rådgive vores kunder til de rette produkter. Vi har et stort sortiment indenfor musikudstyr, lys og øvrige maskiner som røgmaskine m.m. du ville hurtig fornemme at alle vores produkter er af høj kvalitet.

Den rigtige baggrundsmusik vil få kunderne til at føler sig godt tilpas, hvilket betyder de gerne bliver lidt længere, samt kommer hurtigt igen. Vi hos InstallSound ved hvor vigtigt glade og tilfredse kunder er. Derfor gør vi vores yderste for at finde udstyr der netop giver jeres kunder den bedste oplevelse.

Vi hos InstallSound sætter pris på god musik, og er altid klar med vejledning og rådgivning til jeres virksomhed.  Når vi hos InstallSound sammensætter den rigtige pakke med lyd og lys vil du hurtig opleve en hel hed i opsætningen, og du vil blive mødt af en hyggeligt og stemningsfyld atmosfære.

For mere information om erhvervsaftaler

Har du behov for lyd og lys til din virksomhed, et kommende event, messe eller forretningsmøde? Så er vi klar med vores ekspertise indenfor udlejning af lyd og lyd. Vi vejleder samt rådgiver jer gerne gennem hele processen, og sørger for at sammensætte det udstyr der passer til dine ønsker og behov.

Alt vores udstyr er høj kvalitet, og sammen med udstyret finder du altid en trin-for-trin vejledning så du hurtigt og nemt kan sætte udstyret op.

Hvis der skulle ske nogle komplikationer under opsætningen af udstyret, eller problemer under arrangementet så kan du altid få fat på os, igennem vores vagttelefon, her er vi til rådighed 24 timer i døgnet.

Kontakt os nu

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål til vores produkter, priser m.m. er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnr. +4571998870 eller på vores e-mail: info@installsound.dk

Vi glæder os til at hører fra jer.

Disse produkter kunne interesser dig.