Lej en dj

Lej en DJ – Vi fylder dansegulvet til jeres næste fest.

DJ til festen fra Pioneer
  • . Vi kører i hele Østjylland
  • . Lej hele weekenden for én dags pris

Skal du holde fest og er på jagt efter en dygtig DJ? Så er du kommet til det rette sted. En DJ er oplagt til fødselsdage, bryllupper, firmafester m.m. Vi hos InstallSound kan tilbyde nogle af de bedste DJ’s i Østjylland, som har mange års erfaringen i, at levere god musikalsk underholdning til alle slags fester.

Vi sætter os altid ind i dit behov som vært, samt dine ønsker til festen, så vi kan levere den rette musik oplevelse, og skabe den rette atmosfære til din begivenhed. En af vores målsætninger er tilfredse, og trygge kunder. Hos InstallSound kan du rolig føle dig tryg under hele leje processen. Det er vores ansvar over for dig, som kunde altid, at kunne levere varen uanset hvad. Det vil sige, hvis jeres dj skulle blive syg, eller forhindret på anden vis, så det vores pligt, at have en anden DJ klar til jer.

Vi hos InstallSound har et bredt udvalg af alt du skal bruge til din fest/arrangement, og vi er altid behjælpelig med, at lave en pakkesammensætning der opfylder dine ønsker og behov.

Dygtige dj’s – og mobildiskotek.

Vores dygtige DJ’s har masser erfaring inden for området, og spotter hurtig stemningen til festen, så musikken bliver tilpasset hele aften, til det der giver størst glæde ved begivenheden. Det vigtigt for os, er at musikken kan nydes under maden, og samtidig kan du svinge danseskoene senere samme aften.

Vores DJ kan spille lige den genre du ønsker til din fest, alt fra den stille kærligheds genre ved det romantiske bryllup, til de gode 80’er hits, der sætter gang i dansegulvet, ved den runde fødselsdag.

Vores DJ’s er de bedste til at fylde dansegulvet.

Vi mener at musikken er en stor del af festen/arrangementet – derfor er det også vigtig for os, at musikken sidder lige i skabet hele aften, og du som kunde har haft den bedste oplevelse hos os.

Med vores ekspertise indenfor mobildiskotek og DJ’s sørger vi for hele processen. Vi kan ud over dj-pult og playlister også levere diskolys, røgmaskiner m.m. alt hvad du har behov for til dit arrangement.

Du kan leje vores DJ, til alle slags fester og arrangementer – alt fra:

  • Studenter fester
  • Fødselsdage
  • Bryllupper
  • Konfirmationer
  • Firmafester
  • Jubilæer
  • Sports fester
  • Events

Og meget mere. Det eneste du skal gøre, er at kontakte os, og fortælle os, hvad du netop ønsker til dit næste arrangement, så tilpasser vi det efter dine behov, så du er sikret et brag af en fest.