Lej en dj

Lej en DJ som falder naturligt ind i festen, fanger stemningen og rammer plet med musikken

DJ til festen fra Pioneer
  • . Vi kører i hele Østjylland
  • . Lej hele weekenden for én dags pris

Er du på jagt efter en kyndig DJ i Århus eller det øvrige Østjylland? Så er du kommet til det rette sted. InstallSound.dk kan tilbyde nogle af de bedste DJs i Østjylland som har mange års erfaring i at levere god musikalsk underholdning til en alle slags fester.

Vi sætter stor pris på at levere en god service, en god kvalitet, en god proces og et godt resultat – til fornuftige priser. Derfor tager vi os også tid til at sætte os ind i dit behov som vært og dine ønsker til den fest eller begivenhed vi skal være med til at gøre til en god (eller måske endda lige frem uforglemmelig) oplevelse for alle der er tilstede.

Med vores gode erfaring inden for mobildiskotek og DJ’ing kan vi sørge for at hele processen fra at vi kommer ud første gang til festen er afholdt føles let og enkel. Når vi ankommer på festdagen kan vi ud over DJ pult og playlister også medbringe diskolys, røgmaskiner, diskolys og meget mere.

Du skal kunne trygt stole på, at vi overholder alle aftaler med dig. Derfor er det vores ansvar, overfor dig som kunde, at vi altid har en anden klar, hvis den bookede skulle blive syg.

Vi er klar om det er stort eller småt, så er vi altid fleksible, og klædt på til lejligheden, samt vi er bevæbnet med en bred vifte, af god musik, som er klar til, at sætte en god stemningen i gang.

Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil hellere end gerne gøre dig klogere på dine muligheder med os.

Vi lytter, før vi finder en løsning.

Hvordan skal dit næste arrangement være?

  • . 24 timers vagttelefon
  • . Lej hele weekenden for én dags pris

Fødselsdagen

Aldrig gå ned på udstyr! Med lyd og lys i orden skal du bare klikke play på tabletten. Vi har udstyr der i den grad kan holde til at blive brugt.

  • . 24 timers vagttelefon
  • . Lej hele weekenden for én dags pris

Butik

Med diskrete, elegante højtalere – og god baggrundsmusik som du kan styre fra din telefon, kan du skabe den helt rigtige stemning for dine kunder.

  • . 24 timers vagttelefon
  • . Lej hele weekenden for én dags pris

Privatarrangement

Når livets store dage skal fejres plejer vi at invitere til fest. Hos installsound finder du god, holdbar kvalitetsudstyr til lave priser – til enhver lejlighed.

  • . 24 timers vagttelefon
  • . Lej hele weekenden for én dags pris

Gymnasiefesten

En ungdomsfest – så kan det ikke blive vildere! Og for kun 1000-2000 kr. har du god lyd, godt lys, diskokugler og et fyldt dansegulv.

Tidligere kunder som har lejet lyd og lys til deres arrangementer har også været interesseret i

Fantastiske DJ's der fuldender din fest

Hver gang vi rykker ud til en fest, fødselsdag, bryllup, event eller andet, er vores mission at være med til at gøre et fantastisk stykke arbejde sammen med de øvrige arrangører bag begivenheden. Vi vil være garanter for at at alle til festen bliver opløftet af musikken og får en musikalsk oplevelse som de sent vil glemme – både på og uden for dansegulvet.

Vi kan levere et bredt spektrum af musik med indlevelsesevne for festens helhed og de fremmødte gæster, hvor musik, lys og effekter er overordentligt velanrettet til at markere dagen. Vi vil med stor glæde være dem der sætter gang i en fantastisk fest med en wow-effekt der ikke alene slår benene væk under værterne, men også tager alle gæster med storm. Vi vil sørge for god musik og ellers holde os i baggrunden.