Lej en dj

Lej en DJ – Vi fylder dansegulvet til jeres næste fest.

DJ til festen fra Pioneer
 • . Vi kører i hele Østjylland
 • . Lej hele weekenden for én dags pris

Skal du holde fest og er på jagt efter en dygtig DJ? Så er du kommet til det rette sted. En DJ er oplagt til fødselsdage, bryllupper, firmafester m.m. Vi hos InstallSound kan tilbyde nogle af de bedste DJ’s i Østjylland, som har mange års erfaringen i, at levere god musikalsk underholdning til alle slags fester.

Vi sætter os altid ind i dit behov som vært, samt dine ønsker til festen, så vi kan levere den rette musik oplevelse, og skabe den rette atmosfære til din begivenhed. En af vores målsætninger er tilfredse, og trygge kunder. Hos InstallSound kan du rolig føle dig tryg under hele leje processen. Det er vores ansvar over for dig, som kunde altid, at kunne levere varen uanset hvad. Det vil sige, hvis jeres dj skulle blive syg, eller forhindret på anden vis, så det vores pligt, at have en anden DJ klar til jer.

Vi hos InstallSound har et bredt udvalg af alt du skal bruge til din fest/arrangement, og vi er altid behjælpelig med, at lave en pakkesammensætning der opfylder dine ønsker og behov.

Dygtige dj’s – og mobildiskotek.

Vores dygtige DJ’s har masser erfaring inden for området, og spotter hurtig stemningen til festen, så musikken bliver tilpasset hele aften, til det der giver størst glæde ved begivenheden. Det vigtigt for os, er at musikken kan nydes under maden, og samtidig kan du svinge danseskoene senere samme aften.

Vores DJ kan spille lige den genre du ønsker til din fest, alt fra den stille kærligheds genre ved det romantiske bryllup, til de gode 80’er hits, der sætter gang i dansegulvet, ved den runde fødselsdag.

Vores DJ’s er de bedste til at fylde dansegulvet.

Vi mener at musikken er en stor del af festen/arrangementet – derfor er det også vigtig for os, at musikken sidder lige i skabet hele aften, og du som kunde har haft den bedste oplevelse hos os.

Med vores ekspertise indenfor mobildiskotek og DJ’s sørger vi for hele processen. Vi kan ud over dj-pult og playlister også levere diskolys, røgmaskiner m.m. alt hvad du har behov for til dit arrangement.

Du kan leje vores DJ, til alle slags fester og arrangementer – alt fra:

 • Studenter fester
 • Fødselsdage
 • Bryllupper
 • Konfirmationer
 • Firmafester
 • Jubilæer
 • Sports fester
 • Events

Og meget mere. Det eneste du skal gøre, er at kontakte os, og fortælle os, hvad du netop ønsker til dit næste arrangement, så tilpasser vi det efter dine behov, så du er sikret et brag af en fest.

Skulle du have yderligere spørgsmål til diverse produkter, eller bare interesseret i, at hører hvilken pakkeløsninger, vi ville anbefale dig, ring eller send os en mail. Så er vi klar med vejledning og rådgivning.

Hvordan skal dit næste arrangement være?

Gymnasium fest i Randers
 • . 24 timers vagttelefon
 • . Lej hele weekenden for én dags pris

Fødselsdagen

Aldrig gå ned på udstyr! Med lyd og lys i orden skal du bare klikke play på tabletten. Vi har udstyr der i den grad kan holde til at blive brugt.

tøj lager salg af InstallSound.dk
 • . 24 timers vagttelefon
 • . Lej hele weekenden for én dags pris

Butik

Med diskrete, elegante højtalere – og god baggrundsmusik som du kan styre fra din telefon, kan du skabe den helt rigtige stemning for dine kunder.

Privat indisk bryllup
 • . 24 timers vagttelefon
 • . Lej hele weekenden for én dags pris

Privatarrangement

Når livets store dage skal fejres plejer vi at invitere til fest. Hos installsound finder du god, holdbar kvalitetsudstyr til lave priser – til enhver lejlighed.

Gymnasium fest i Randers
 • . 24 timers vagttelefon
 • . Lej hele weekenden for én dags pris

Gymnasiefesten

En ungdomsfest – så kan det ikke blive vildere! Og for en lav pris, så har du god lyd, og godt lys, med mulighed for diskokugle og et fyldt dansegulv.

Tidligere kunder som har lejet lyd og lys til deres arrangementer har også været interesseret i

Fantastiske DJ's der fuldender din fest

Hver gang vi rykker ud til en fest, fødselsdag, bryllup, event eller andet, er vores mission, at være med til, at gøre et fantastisk stykke arbejde sammen med de øvrige arrangører, bag begivenheden. Vi vil garanter for, at vi vil gøre vores bedste for, at få alle til at blive opløftet af musikken, og får en musikalsk oplevelse, som de sent vil glemme – både på og uden for dansegulvet.

Vi kan levere et bredt spektrum af musik med indlevelsesevne for festens helhed, og de fremmødte gæster, hvor musik, lys og effekter er overordentligt velanrettet til, at markere dagen. Vi vil med stor glæde, være dem der sætter gang i en fantastisk fest, med en wow-effekt der ikke alene slår benene væk under værterne, men også tager alle gæster med storm. Vi vil sørge for god musik, og ellers holde os i baggrunden.