Børne- ungdomsfødselsdag

Lej festligt udstyr til børne-ungdomsfødselsdagen

Skal i holde børnefødselsdag eller børne disko, så er i kommet til det helt rette sted. Lad os hjælpe jer med at skabe en den bedste børnefest med festlig børnemusik og kulørte lamper. Hos InstallSound finder du nemlig et stort udvalg af højtalere, lys og effektmaskiner.  Du kan på denne sidde læse mere om at leje lys og musik hos os, samt finde et udvalg af de mest populære produkter til børnefødselsdagen.

Børnefødselsdag

Skab årets bedste børnefest – lej musikudstyr

Skal jeres børnefødselsdag, eller næste børnefest være fyldt med masser af musik, så kan i leje højtalere og mikrofoner hos os.

Vores højtalere findes i forskellige størrelser, så de passer til enhver fest. Højtalerne er nemme at håndtere samt anvende. Du kan nemt tilslutte højtalerne til forskellige enheder som blandt andet smartphones, tablet og computer. Har i allerede lavet en playliste til fødselsdagen, kan i nemt sætte den på. I har også mulighed for at være jeres egen dj for en dag, eller i fælleskab med gæsterne. Til vores højtalere er det også muligt at leje mikrofoner. Dette kan tit kan være en fordel, for på denne måde kan i nemt arktivere børne til de forskellige børnelege og andet underholdning i løbet af dagen.

Skal børnefesten være fyldt med fest og farver.

Til en børnefødselsdag og børnedisko, skal der selvfølgelig være lys til. Det sjoveste ved børnefester er altid de flotte lys med masser af forskellige farver, og alle de effekter der følger med. Her kan børnene give gas på dansegulvet blandt alle farverne. Samtidig har vi også andre effektmaskiner som røgmaskine, sæbeboblemaskine og snemaskine. Alle maskinerne vil skabe en masse sjove og underholdende timer for børnene.

Børnefødselsdag

Lej dj til din børnefødselsdag – Århus/Østjylland.

Skal du sætte et ekstra præg på børnefødselsdagen eller ønsker du at holde børnedisko, så har du også mulighed for at leje en dj i Århus og Østjyllands området. Vi har nogle af de bedste dj’s i Østjylland, som har mange års erfaring i at levere god musikalsk underholdning til alle slags fester.

Vores dj sørger altid for at være opdateret på det nyeste musik, og spiller altid den genre du ønsker. Vores dj’s er de dygtigste til at fylde dansegulvet, selv for de mindste.

https://installsound.dk/lej-en-dj/

Lej dit musikudstyr til den næste ungdomsfest.

Vores højtalere og lys dækker alle slags fester. Det betyder, at produkterne ikke kun er tilpasset børnefødselsdage, men kan også bruges til ungdomsfester. Du har måske en teenager der fylder år, og ønsker en fest med vennerne. Her er lys og musik også en vigtig del af deres fest, masser af lyseffekter, og god musik. Så der plads til et brag af fest.

ungdomsfest

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi prismatcher vores produkter. Du vil derfor altid kunne leje vores produkter til den billigste pris. Det eneste krav til vores prismatch er, at det skal være et identisk produkt.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som har åbent 24 timer i døgnet. Her vil vi kunne kontaktes, hvis der skulle opstå problemer med udstyret.

Skulle du have yderligere spørgsmål til diverse produkter, eller bare interesseret i at hører hvilken pakkeløsning vi ville anbefale dig, så kontakt os gerne på mail eller på telefon

+45 71998870
info@installsound.dk