Lyd – Op til 50 gæster

Lydpakken til den mellem store fest – op til 50 gæster.

Vi har valgt at sammensætte forskellige pakkestørrelser med lydudstyr, så det bliver nemmere for dig at vælge den pakkeløsning der passer bedst til dit kommende arrangement.

Denne pakkeløsning er velegnet til mellemstore fester såsom:

  • konfirmation
  • svendegilde
  • studenterfest
  • fødselsdag,
  • m.m.

Denne pakkeløsning er perfekt til overstående begivenheder, her er både plads til festlig baggrundsmusik, men også plads til at spille op til dans. Du har også mulighed for at sætte mikrofon til, hvis festen indbyder til taler i løbet af dagen/aften. Vores højtalere er altid nemme og betjene og musikken kan styres fra telefoner, tablet samt computere.

Gør dit næste arrangement til et hit.

Vi har valgt at sammensætte 3 forskellige pakker, med forskellige lydudstyr. Pakkerne rummer de mellemstore fester, og har mange muligheder. Med den mellemstore pakke er der  både plads til rolig baggrundsmusik under middagen, men efterfølgende er der også plads til at skrue helt op, til en sving om eller to.

Når du lejer højtalere samt andet musikudstyr hos InstallSound vil du blive mødt af produkter at topkvalitet. Hos InstallSound går vi ikke på kompromis med lydkvaliteten uanset størrelse på arrangementet. Det vil altid være muligt at leje ekstra tilbehør ved siden af pakkeløsninger.

Har du bestemte ønsker til din kommende begivenhed, er vi også behjælpelig med at sammensæt en lydpakke der opfylder alle dine ønsker og behov.

Vi ønsker vores kunder får den bedste oplevelse hos os. Vi rådgiver og vejleder derfor vores kunder hele vejen igennem, så vi sikre vores kunder det rette udstyr, så de ikke skal bekymre sig om dette til festen.

Vores udstyr er enkelt at sætte op, og der medfølger altid en guide så du punkt for punkt kan se hvordan det skal sættes op. Er du alligevel ikke helt tryg ved opsætningen tilbyder vi også at komme ud og sætte det op for dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Skulle du have yderligere spørgsmål til vores produkter, eller bare interesseret i at hører hvilken pakkeløsning vi ville anbefale dig, så ring eller send os en mail. Så vi klar for vejledning og rådgivning.

Husk når du lejer udstyr hos InstallSound – betaler du en, én dags pris, dette gør du selvom du har udstyret over flere dage. Leje dagene forgår således – Mandag – torsdag / Torsdag – Mandag. På den måde har du god tid til at sætte udstyret op i ro og fred.

Vi prismatcher.

Vi prismatcher vores produkter. Derfor ville du altid kunne leje vores produkter til den billigste pris. Det eneste krav til vores prismatch er det skal være et identisk produkt.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som har åbent 24 timer i døgnet, her ville vi kunne kontaktes hvis der skulle opstå problemer med udstyret.