Lej diskokugle til festen

Lej diskokugle til festen.

Hos Installsound udlejer vi ikke kun lyd, men mange forskellige produkter, alt hvad du skal bruge til netop dit arrangement, en af produktkategorierne er lysudlejning. Her finder du alt fra lyskæder, LED lys bar, diskolys m.m.

Vi har specialiseret os i lyd samt lys udlejning, så vi kan matche dine behov uanset om du planlægger en lille fest, eller et større arrangement.

Vi mener at belysningen er ligeså vigtig en del af festen som lyden er, belysningen giver dig den atmosfære du gerne vil skabe for dine gæster. Vi sørger altid for at finde det rette lys, hvad end det er diskolys eller andre lys effekter, så sørger vi for at give dig den bedste rådgivning samt vejledning så vi kan matche den stemning du ønsker for dit arrangement.

Hvilke diskokugler kan jeg leje hos Installsound

Hos Installsound har vi både den helt klassiske diskokugle som også er kendt som spejlkugle som giver et behageligt samt festligt lys.  Den klassiske diskokugle er som oftest et kæmpe hit til festerne da den passer ind til et hvert arrangement, og sætter hurtig gang i dansegulvet. Nå du lejer diskokugle hos Installsound høre der motor og stativ med til, og udover det hører der en hvid pinspot med og den kan også lejes med RGBW pinspot som er farvet lysstråler. Til diskokuglerne kan du også leje ekstra pinspot med som både kan lejes i hvid og i farvet, de kan brugs til at give diskokuglen ekstra oplysning men også bruges til oplysning af kagebordet, gavebordet m.m. Hos Installsound kan du også leje diskokugle med indbygget LED lys. Diskolyset roteres til musikken, og samtidig sender superskarpt farvet lysstråler ud i lokalet. Den farvestrålende diskokugle har fem forskellige lyskilder; rød, grøn, blå, hvid, guld og lilla.

Denne diskokugle adskiller sig fra den klassiske diskokugle, da den har et hurtigere og kraftigere blinkkende lys. To meget lækre og festelige diskokugler der kan bruges til en hver fest.

Derfor skal du leje diskolys til festen

Du skal leje diskolys til din fest da det giver en festlig atmosfære, med klassiske effekter og er med til at sætte gang i festen Lyd og lys går hånd i hånd for at opnå den bedste stemning for dit arrangement. Disko lyset giver dig en festlig samt hyggelig stemning, og den klassiske diskokugle slår aldrig fejl, da den giver et mere behageligt lysfald, så det kan bruges til et hvert arrangement, hvad end den skal bruges til en hyggelig fødselsdag eller en vildere fest. Vi har også diskokugler med LED lys der kan sætte ekstra gang i festen med flere forskellige farver og vildere blink. Diskokuglen har i mange årtier skabt festlig stemning til arrangementer og den er bestemt ligeså populær i dag.  Ligesom med vores lydudlejning har du mulighed for at vælge imellem forskellige sammensatte lyd pakker alt efter dit ønske til din fest. Du har også mulighed for at supplere vores diskokugler med hinanden for at få et lokale fuld af farvestrålende blink og skabe et brag af en fest.