Hvorfor vælge InstallSound

InstallSound - brug os til dit næste arrangement.

Står du og skal holde fest, events eller noget helt tredje? Alt fra fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, firmafester m.m. Så finder du et stort udvalg af lyd- og lysudstyr samt effektmaskiner hos InstallSound. Produkter der dækker enhver fest. InstallSound tilbyder udlejning til private samt erhverv i hele Østjylland – med base i Hørning. Vores målsætning er at kunne levere produkter i topkvalitet samtidig med, at det er nemt for kunden at anvende. Selvom du ikke er en haj til teknik, er vores produkter nemme at håndtere, både med opsætningen, men også at anvende efterfølgende. Der følger også en guide med til udstyret så i nemt kan få overblik over opsætningen. Når du lejer udstyr hos InstallSound har du produkterne over flere dage, til én dags pris. Lejedagene foregår således: mandag – torsdag / torsdag – Mandag. På den måde har i god tid til at sætte udstyret op samt prøve det af i ro og mag. I skal heller ikke stresse over at pille udstyret ned igen. Som en ekstra service har vi en vagttelefon som er åbent 24 timer i døgnet, så du hurtig kan få hjælp, hvis der skulle opstå komplikationer med udstyret, før og under festen.

Hvorfor vælge InstallSound?

Hos InstallSound har vi mange års erfaring indenfor udlejning af højtalere samt lydudstyr, hvilket giver os mulighed for at rådgive og vejlede vores kunder til de helt rigtige produkter.

Vi lytter til hvad kundens ønsker og behov for arrangementet er, samt hvilken stemning de gerne vil have. På den måde kan vi skræddersy en pakkeløsning der matcher kundens ønsker.

Vores store udvalg der både dækker til private samt erhverv er en af grundene til i skal vælge InstallSound, som jeres leverandøre til jeres næste arrangement. I kan nedenfor læse om nogle af de produkter vi tilbyder her på hjemmesiden.

Musikudstyr.

Vores kategori musikudstyr, indeholder alt fra højtalere, soundboks, jukeboks, mikrofoner og meget mere. Vi har alt det musikgrej i ønsker. Vi dækker både mindre intime fester, til de helt store events. Mulighederne hos InstallSound er derfor mange. Når man skal leje højtaler, men ikke har den stor viden omkring dette, kan det være lidt af en labyrint. Derfor er vi altid behjælpelig med at finde de produkter det matcher jeres fest. Uanset om det en pakkeløsning eller et enkelt produkt i er ude efter.

Lysudstyr.

Også i denne kategori finder i et stort udvalg. Vores lysudstyr omfatter alt fra det hyggelige lys til det mere kraftige lys med masser af blink og farver. Blandt andet Pinspot, diskokugler, lyskæder, lysbare m.m.

Lyd- og lysudstyr har begge en stor betydning for festen. Disse to kategorier går hånd i hånd for at kunne opnå den bedste opsætning. Derfor har vi sammensat komplette festpakker, så i nemt kan finde den pakkeløsning der passer til jeres næste arrangement.

Øvrige produkter og underholdning.

Vores sidste kategori indeholder alt vores ekstraudstyr der sætter et ekstra præg på arrangementet. Her vil i blandt andet finde forskellige effektmaskiner såsom røgmaskine, sæbeboblemaskine m.m. gå på opdagelse, og find de produkter der giver lidt ekstra til dit arrangement.

Erhverv.

Som erhverv har du også mulighed for at kunne leje vores produkter. Det behøver ikke kun være til firmafester. Hos InstallSound finder i et udvalg af AV-produkter, som blandet omfatter projektor, tv, lærred samt speakerpakker. Produkter der er egnet til events, messer, konference møder m.m.

Mere information.

Skulle i have yderligere spørgsmål til vores produkter, eller bare interesseret i at høre hvilken pakkeløsning vi vil anbefale jer, så ring eller send os en mail.

Vi glæder os til at høre fra jer.