Udlejning af Lyd og Lys produkter

Lyd og Lys i én samlet pakke - med alt hvad du skal bruge til festen!

Med en lyd- og lyspakke undgår du besværet med at sammensætte enkeltdelene selv. Vi har taget højde for at sammensætte vores pakker således, at du kan vælge en pakke som passer sig til størrelsen på din fest – lige fra en mindre fest i privaten til et større arrangement i et forsamlingshus eller festtelt.

Med vores festpakker gør vi dit nemt for dig at slippe for alt bøvlet, så du kan have dine gæster i fokus. Er du i tvivl om hvilken pakke du bør vælge? Send gerne en mail, en besked eller giv os et ring med din forespørgsel.

Skab den gode atmosfære

InstallSound er en professionel virksomhed inden for alt i lyd, lys, udstyr og tilbehør til festen. Vi lægger stor vægt på nemhed, sikkerhed, kvalitet og god service. Vores supporttelefon er altid parat til at tage imod spørgsmål og hjælpe dig videre, hvis udstyret skulle drille. For den mere hjemmevante i kabler og teknik har vi også nemme how-to guides som man altid kan følge ift. opsætning og nedtagning af vores udstyr.

Prisgaranti

Husk vi altid matcher prisen, hvis du finder et billigere identisk produkt, hos en anden udbyder! Vi ønsker altid at give dig som kunde den allerbedste oplevelse og service, når du booker udstyr ved InstallSound.dk
OBS. Husk vi har 24 timers gratis telefonsupport. (+45 6915 7272)