Lyd – Op til 30 gæster

Lej lyd pakke 30 gæster – til den lille fest

Denne pakkeløsning er velegnet til mindre fester, hvor der kommer op til 30 gæster. Pakkeløsningen er perfekt til baggrundsmusik, eller hvis du ønsker at skabe den perfekte loungestemning.

Når du vælger at leje pakkeløsningen til 30 personer, kan du booke den med eller uden LED effektlampen. Ligeså enkelt udstyret ser ud, ligeså enkelt er det at sætte op. Vi tilbyder dog også opsætningen af udstyret hvis man ikke har mod på dette.

Når du lejer lyd og lys hos InstallSound har du udstyret over flere dage, hvilket giver dig mulighed for at sætte det op i ro og fred, og ikke skulle stresse over at tage det ned igen efter festen.

Den lille fest er også uforglemmelig

Det ikke kun store fester der mindeværdige, de små fester kan være ligeså uforglemmelige. Vi har derfor lavet forskellige størrelser af pakkeløsninger så du er garanteret lækker lydkvalitet uanset størrelse på din fest. Lydpakken 30 er en af vores populære pakkeløsninger, og egner sig godt til fødselsdage, housewarming, mindre arrangementer, receptioner m.m.

Hvis du skal arrangere et mindre event, er denne pakkeløsning ideal til dette, du vil få en pakkeløsning med topkvalitet af lysudstyr. Hos InstallSound går vi ikke på kompromis med lydkvaliteten uanset størrelse på arrangementet

Lej en lyd pakke til 30 gæster – til den lille fest

Hos InstallSound finder du et stort sortiment indenfor lyd og lys, udstyr vi lejer ud til alle slags arrangementer. Vi tilbyder udlejning af lyd og lys til alle typer events og arrangementer, alt fra små fester, til store events. Vi har sammensat dele af vores lydudstyr i flere typer af pakkeløsninger, udefra hvor mange gæster der er deltagende i festen. Du lejer på den måde kun udstyr der passer netop til din fest, og sikrer den rette mængde lyd. Ved pakkeløsningerne kan du nemt finde den pakke der passer til din fest. Vi laver pakkeløsninger da det kan vore uoverskueligt for vores kunder at finde det rigtig musikudstyr, der passer til deres fest. I stedet for at leje udstyret del for del, har vi samlet udstyret i forskellige størrelser. Det eneste du skal tage stilling til når du vælger at leje pakkeløsninger hos InstallSound er antallet af gæsterne. Du vil på den måde finde den rette pakkeløsning, og sikre dig et brag af en fest.

Leje ekstra tilbehør ved siden af pakkeløsningen

Det vil altid være muligt at leje ekstra tilbehør ved siden af pakkeløsninger. Har du andre ønsker end hvad de sammensatte pakkeløsninger indeholder, er vi altid behjælpelig med at finde det rette udstyr for dig. Vi stræber efter at matche dine behov og ønsker.  Er pakkeløsningen ikke den rigtig løsning for dig, tilbyder InstallSound et større sortiment indenfor lyd og lys. Alt hvad du skal bruge.

Vi ønsker vores kunder får den bedste oplevelse hos os, vi rådgiver og vejleder derfor vores kunder hele vejen igennem, så vi sikre vores kunder det rette udstyr, så de ikke skal bekymre sig om dette til festen.

Vi prismatcher

Hos Installsound ønsker vi altid at give vores kunder den bedste oplevelse, derfor prismatcher vi også vores produkter. Det betyder hvis du finder et identisk produkt billigere, hos en anden udbyder, matcher vi prisen. Du vil derfor altid kunne leje vores produkter til den billigst pris.