Lys – Op til 100 gæster

Lyspakken til den mellemstore fest – op til 100 gæster

Hos InstallSound finder du et stort udvalg at professionelt lysudstyr. Vi har udstyr der dækker fra små intime fester, til de helt store fester som bryllupper, runde fødselsdag, konfirmationer og meget mere. Vi har også lydudstyr der er egnt til erhvervsmæssige formål, såsom konferencer, messer og foredrag. Vi har på denne side sammensat pakkeløsninger der er egnet til arrangementer med op til 100 gæster. Du finder derfor de produkter der egner sig bedst til denne størrelse fester, events osv.  Vores pakker indeholder både selskabslys, der giver en hyggelig stemning, men også det farverige og blinkende lys, der skinner dansegulvet op til dans. InstallSound er altid behjælpelig med at finde produkter der matcher jeres ønsker og behov – så i opnår den bedste opsætning.

Sæt gang i dansegulvet med vores farverige lysudstyr

Lyd- og lysudstyr går oftest hånd i hånd når der skal holdes fest. På den måde opnår i den mest optimale opsætning til jeres fest. Dansegulvet er et centralt element til enhver fest, her opstår de festlige rammer. De flotte kulørte lamper og blikkende lys gør dansegulvet mere attraktivt for gæsterne. Her er det kun fantasien der sætter grænser. Stemningen føles lidt mere levende, når lyset skinner over dansegulvet.

I vores udvalg af lysudstyr vil i blandt andet finde:

  • LED lys
  • Lyskæder
  • Lysbarer
  • Diskokugler
  • Pinspot
  • Stroboskop
  • m.

InstallSound har i mange år specialiseret sig i lyd- og lysudstyr. Vi kan derfor give jer den rette vejledning til de rette produkter der matcher jeres kommende fester, events m.m. uanset størrelse. Vi skræddersyr pakkeløsninger, der opfylder jeres behov, så du er sikret den helt rigtige atmosfære. Mangler i et ekstra præg til festen, ved siden af lyd- og lysudstyr, kan vi sagtens hjælpe med dette. Vi har effektmaskiner der giver festen et ekstra præg, med sjov og underholdning. Vi tilbyder blandt andet udlejning af røgmaskiner, sæbeboblemaskiner osv. Underholdning for alle aldre.

Informationer omkring leje hos InstallSound

Når du lejer udstyr ved InstallSound, får du altid det tilbehør med, som er nødvendigt for produkterne. Du kan dog ved enkelte produkter leje ekstra udstyr, hvis der er behov for dette. Ved leje af vores udstyr betaler i en én dags pris, det gør du selvom du har udstyret over flere dage. Lejedagene forgår således – Mandag – torsdag / Torsdag – Mandag. På den måde har du god tid til at sætte udstyret op i ro og mag. Ved leje af udstyr medfølger der altid en trin-for-trin guide som viser, hvordan udstyret skal sættes op. Vores udstyr er nemt at håndtere, og du behøver ikke at være en teknisk haj for at kunne sætte det op. Vi tilbyder dog også at komme ud og sætte udstyret op hvis man ønsker det.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som vi kan kontaktes på 24 timer i døgnet. Så skulle der opstå problemer med udstyret under opsætningen eller under spilletiden så har i mulighed for at kontakte os på: (+45) 71998870)

Vi glæder os til at hører fra jer.