Lyd – Op til 100 og mere gæster

Lydpakken til den større fest – op til 100 og mere gæster.

Hos InstallSound tilbyder vi udlejning af lyd og lys til alle typer events og arrangementer, alt fra små fester, til store events. Vi har sammensat dele af vores lydudstyr i flere typer af pakkeløsninger, udefra hvor mange gæster der er deltagende i festen. Skal du holde bryllup, fødselsdage, større events m.m. så er denne lydpakke ideel til dig.

I vores lydpakke op til 100 gæster er der plads til at spille hele festen op, samtidig med du får en god lydkvalitet samt kraftig bas, hvilket er en vigtig detalje når musikken skal rumme en større forsamling. Du har mulighed for at styre musikken under festen som du ønsker. Ønsker du stille baggrundsmusik samt lounge musik har du muligheden for dette. Samtidig har du mulighed for senere på aften at spille hele rummet op til en sving om.

Ved pakkeløsningerne kan du nemt finde den pakke der passer til din kommende fest. Vi laver pakkeløsninger da det kan være uoverskueligt for vores kunder at finde det rigtig musikudstyr, der passer til deres fest. I stedet for at leje udstyret del for del, har vi samlet udstyret i forskellige størrelser. Det eneste du skal tage stilling til når du vælger at leje pakkeløsninger hos InstallSound er antallet af gæsterne.

Festen med en uforglemmelig lyd.

Med vores setup til 100 gæster får du udstyr der kan spille højt og kraftigt. En lyd i topkvalitet og en bas man ikke vil glemme. Dette setup er perfekt til festen, hvor den står på dans hele natten, til jeres favorit musik strømmende ud af de lækre højtalere. Vi er slet ikke i tvivl om, at med dette setup vil du få et brag af en fest!

Har du andre ønsker til hvad din pakkeløsning skal indeholde, er vi altid behjælpelige med dette. Vi sammensætter gerne en pakke, der opfylder alle dine ønsker, så du er sikret en fest efter dine ønsker.

Hos InstallSound går vi ikke på kompromis med lydkvaliteten uanset størrelse på arrangementet. Det vil altid være muligt at leje ekstra tilbehør ved siden af pakkeløsninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Skulle du have yderligere spørgsmål til diverse produkter, eller bare interesseret i at hører hvilken pakkeløsning vi ville anbefale dig, så ring eller send os en mail. Så er vi klar med vejledning og rådgivning.

Vi prismatcher.

Hos Installsound ønsker vi altid at give vores kunder den bedste oplevelse, derfor prismatcher vi også vores produkter. Det betyder hvis du finder et identisk produkt billigere, hos en anden udbyder, matcher vi prisen. Du vil derfor altid kunne leje vores produkter til den billigst pris.