Udlejning af Mixer

Mixer – Til både privat og erhverv

Hos InstallSound finder i et stort udvalg indenfor lyd og lys udstyr. Men når der skal holdes tale, eller sættet Guitar, keyboard eller andet ekstra tilbehør til højtalerne anbefaler vi en mixer.
Vi har forskellige pakker så i nemt kan finde den pakke der matcher netop jeres arrangement.

Skal i holde en større fest, event eller noget helt tredje anbefaler vi at man lejer en mixer, så mikrofoner, og andet eksternt musik udstyr kan sættet til lyd udstyret, på den måde er du sikret at alle gæsterne får alt med og ikke går glip af noget i løbet af aften. Vi udlejer også mixer til erhverv, alt fra konferencer, messer, møder m.m.

Lej en mixer til alle type arrangementer

Til de store fester såsom bryllupper, fødselsdage, konfirmationer m.m. hører der ofte taler og forskellig underholdning med i løbet af aftenen. Det være svært som gæst at få det hele med hvis festen afholdes i større lokaler. Vi anbefaler derfor at leje en mixer, så mikrofoner og andet musik udstyr kan sættes til lyd udstyret så gæsterne ikke gå glip af noget, i løbet af den festlige aften.

Skal der være underholdning eller live musik i løbet af aften er mixeren et must til dette. Hos InstallSound har vi et større udvalg af mixer, så vi dækker enhver slags fest.
Vi vejleder gerne til de helt rette produkter til jeres næste arrangement.

Hvilken mixer skal jeg vælger?

Vi har flere forskellige mixer modeller. De fleste vælger vores lille mixer, der som minimum har 4 kanaler. Her kan du tilkoble op til 2 enheder med XLR og 2 med Jack kabel. Det kunne eksempelvis være 2 mikrofoner og  en guitar, samt en computer,  som kan afspille musik.

Det er muligt at styre hver af disse kanaler, hvor du kan skrue op og ned for lyden m.m. så det hele lyder rigtig godt. Mixeren er altså din mulighed for at have flere lydindgange end bare den ene, der er bagpå de fleste højtalere.

Lej mixer med minimum 10 kanaler, hvis du har endnu flere lydindgange. Anbefaler vi, at du lejer en mixer med 10 kanaler, hvis du eksempelvis skal lave lyd på et band eller andet, der kræver flere end 4 lyd kanaler. Hvis du lejer vores større mixer med f. eks. 10 kanaler er der også indbyggede effekter.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp på +45 7199 8870 eller info@installsound.dk

Prisgaranti

Husk vi altid matcher prisen, hvis du finder et billigere identisk produkt, hos en anden udbyder! Vi ønsker altid at give dig som kunde den allerbedste oplevelse og service, når du booker udstyr ved InstallSound.dk
OBS. Husk vi har 24 timers gratis telefonsupport. (+45 6915 7272)