Arrangementer

Udlejning af lyd og lys til diverse arrangementer

  • . Vi kører i hele Østjylland
  • . Lej hele weekenden for én dags pris

Når du vil være aftens stjerne, er det vigtigt at have det rigtige udstyr til opgaven. Og det bedste er, at vores udstyr kan du nemt betjene selv. Det kan du fordi vi arbejder med aktive højttalere som har indbygget forstærker, så du ikke behøver at koble højtalerne op til et separat musikanlæg. Det giver en nem brugervenlighed. Samtidig får du vores how-to guides for hvordan du nemmest opsætter vores lyd- og lys udstyr og tager ned igen.

Tiden med kabler er ovre. Vores udstyr er fri for masser af kabler som man ofte ikke aner eller kan huske hvor man skal plugge ind. Det bidrager til at oplevelsen med udstyret og selve ens arrangement bliver i top. Det skal jo være ligetil at install sound.

Hvordan skal dit næste arrangement være?

Gymnasium fest i Randers
  • . 24 timers vagttelefon
  • . Lej hele weekenden for én dags pris

Fødselsdagen

Aldrig gå ned på udstyr! Med lyd og lys i orden skal du bare klikke play på tabletten. Vi har udstyr der i den grad kan holde til at blive brugt.

tøj lager salg af InstallSound.dk
  • . 24 timers vagttelefon
  • . Lej hele weekenden for én dags pris

Butik

Med diskrete, elegante højtalere – og god baggrundsmusik som du kan styre fra din telefon, kan du skabe den helt rigtige stemning for dine kunder.

Privat indisk bryllup
  • . 24 timers vagttelefon
  • . Lej hele weekenden for én dags pris

Privatarrangement

Når livets store dage skal fejres plejer vi at invitere til fest. Hos installsound finder du god, holdbar kvalitetsudstyr til lave priser – til enhver lejlighed.

Gymnasium fest i Randers
  • . 24 timers vagttelefon
  • . Lej hele weekenden for én dags pris

Gymnasiefesten

En ungdomsfest – så kan det ikke blive vildere! Og for en overkommelig pris har du god lyd, godt lys, diskokugler og et fyldt dansegulv.

Tidligere kunder som har lejet lyd og lys til deres arrangementer har også været interesseret i

Lyd og lys til enhver fest

Vi kan bookes til din 18-års fødselsdag eller til dit bryllup – faktisk kan vi bookes til det meste. Vi ved ligeså godt som jer at musik, god lyd og lys er kernen i enhver god og succesfuld fest. Ligeså vel som drinksene skal være lækre og smage som en drøm, så skal lyden og lyset også være spot on.

Det eneste som vi faktisk ikke sørger for, er at bestemme hvilken musik I skal lytte til, og heldigvis for det – vi har jo ikke alle samme smag.