Firmafest

Årets firmafest

Skal jeres virksomhed holde firmafest? Hvad end det er julefrokoster, sommerfester eller bare en personalefest. Så kan vi hos InstallSound hjælpe jer med at skræddersy den perfekte pakke med alt det udstyr I har behov for.

Vi sørger for at matche jeres ønsker og behov helt ned til den mindste detalje. Vores store udvalg inden for musik, lys og effekter giver jer mange muligheder for skabe den stemning I leder efter til jeres næste firmafest. Hos InstallSound er vi altid klar til at rådgive samt vejlede jer til den bedste løsning.

lej musikanlæg og festlys til firmafest

Festligt udstyr – Lej højtaler hos os

Når årets firmafest skal holdes, er det vigtigt ikke at gå ned på udstyr. Hos InstallSound er der masser af muligheder, og kun fantasien sætter grænser. I kan leje vores højtalere alt efter jeres behov.

Hvad end det er en mindre eller større firmafest, har vi højtalere der dækker begge. Vi har produkter i topkvalitet, da vi stræber efter at kunne levere de bedste produkter til vores kunder.

Kvaliteten på lyden har en stor betydning for aftenen, da lyden er med til at skabe den helt rette stemning. Højtalere med en skrattende lyd under hele aftenen, vil bestemt blive bemærket af gæsterne, derfor har vi kun højtalere i topklasse. Vores højtalere er nemme at håndtere i løbet af aftenen, og kan nemt sættes til forskellige enheder såsom smartphones, tablet og computer. I har derfor mulighed for at lave jeres egen playliste inden festen.

Hold et brag af en fest – Lej en DJ

Skal I give den ekstra gas til firmafesten så har vi de dygtigste DJ’s i Århus og det øvrige Østjylland. En dj er oplagt til de store Firmafester. Vores DJ’s har mange års erfaring i at levere god musikalsk underholdning til alle slags fester. De spotter hurtig stemningen til festen, så musikken bliver tilpasset hele aftenen og giver størst glæde ved begivenheden. Det er vigtigt for os at musikken er tilpasset til både under og efter maden.

Vi sætter os altid ind i dit behov som vært, samt dine ønsker til festen, så vi kan give den bedste musikoplevelse, og skabe den rette atmosfære til din begivenhed. En af vores målsætninger er tilfredse og trygge gæster.

Læs mere her:
https://installsound.dk/lej-en-dj/

Lys og effekter til dansegulvet

Lyset er også en vigtig del af festen. Lyset er med til at skabe den atmosfære man ønsker festen skal have. I løbet af aftenen ønsker man som oftest også at ændre lyset.

lej billig festlys til firmafest

Til maden er det mest behageligt at have et stille og hyggeligt lys, hvorimod når dansegulvet skal indvies må der gerne være noget attraktivt lys der får gæsterne ud og danse.

Hos InstallSound finder i et stort udvalg af lysudstyr. Har i specielle ønsker til hvordan lyset eller stemningen skal være, er vi altid behjælpelig med at finde de rette produkter.

I vil også finde effektmaskiner, såsom røgmaskiner – en maskine der vil give en anderledes samt underholdende effekt på dansegulvet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi prismatcher vores produkter. Du vil derfor altid kunne leje vores produkter til den billigste pris. Det eneste krav til vores prismatch er, at det skal være et identisk produkt.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som har åbent 24 timer i døgnet. Her vil vi kunne kontaktes, hvis der skulle opstå problemer med udstyret.

Skulle du have yderligere spørgsmål til diverse produkter, eller bare interesseret i at hører hvilken pakkeløsning vi ville anbefale dig, så kontakt os gerne på mail eller på telefon

+45 71998870
info@installsound.dk