Fadølsanlæg til festen

Lej et fadølsanlæg til festen

Et fadølsanlæg giver altid god stemning til festen. Der findes intet bedre end at kunne servere den skummende væske frisk fra fad. Det giver en helt anden oplevelse end at åbne en flaske eller dåse. Samtidig er et anlæg til fadøl også god underholdning for dine gæster. Hos Installsound kan du booke fadølsanlæg med to haner.

Lej fadølsanlæg inkl. fustager, vi ligger nær Århus, kun 15 minutter kørsel fra Århus.

Fadølsanlæg leje koster faktisk ikke alverdens. Så hvorfor ikke vælge den elegante måde at servere øl på til dit jubilæum, den store runde fødselsdag eller til studentergildet? Vi tilbyder udlejning af fadølsanlæg til meget fordelagtige priser. Du betaler pr. dag, og rengøring af selve anlægget er inkluderet i din pris. Du kan også tilkøbe ølkrus og fustager med lækker øl til anlægget. Så sørger vi for, at det hele er klar til din fest eller dit event!

Lej fadølsanlæg til festen i dag – og garanter dine gæster en fantastisk smagsoplevelse!

Vi sælger til hele Østjylland

Få gang i festen med lækker fadøl fra InstallSound, Vi er altid klar til at vejlede og hjælpe, også efter køb/leje.

Vi udlejer Fadølsanlæg i hele Østjylland: Aarhus (Århus), Hornslet, Odder, Tranbjerg, Solbjerg, Hørning, Stilling, Skanderborg, Randers, Ebeltoft, Rønde, Kolind, Silkeborg, Risskov, Viby, Højbjerg, Tilst, Brabrand, Harlev, Hasselager, Mårslet, Lisbjerg, Sabro, Hammel, Galten, Hadsten, Risskov, Hinnerup, Lisbjerg, Skødstrup, Lystrup.

Informationer omkring leje hos InstallSound

Når du lejer udstyr ved InstallSound, får du altid alt det tilbehør med, som du skal bruge til produktet. Du kan dog ved enkelte produkter leje ekstra udstyr, hvis der er behov for dette. Ved leje af vores udstyr betaler du en, én dags pris. Dette gør du selvom du har udstyret over flere dage. Leje dagene forgår således – Mandag – torsdag / Torsdag – Mandag. På den måde har du god tid til at sætte udstyret op i ro og fred. Ved leje af udstyr medfølger der altid en trin-for-trin guide, som nemt viser dig, hvordan udstyret skal sættes op. Alt dette er meget ligetil. Dog tilbyder vi også at komme ud og sætte udstyret op hvis dette er et ønske.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som vi kan kontaktes på 24 timer i døgnet. Så skulle der opstå problemer med udstyret under opsætningen eller under spilletiden, så har i mulighed for at kontakte os på: (+45) 71998870)

Vi glæder os til at hører fra jer.