Oktoberfest til erhverv

Firmaets Oktoberfest

Er din virksomhed i gang med at planlægge årets oktoberfest – men I mangler det sidste og mest vigtige, nemlig musik og festlys? Så er du kommet til det rette sted.

Hos InstallSound er vi altid behjælpelige med at finde lyd og lys der passer til jeres næste arrangement.

Når firmaet skal byde velkommen til årets oktoberfest, er musik et af de væsentligste elementer. Vi mener selv det er ligeså vigtigt som øllen. Musikken er med til at skabe en uforglemmelig stemning og skabe de festlige rammer om dansegulvet. Vi har udstyr der kan spille selv den helt store fest op til dans.

Lej musikanlæg til oktoberfest

Musik og kolde øl

Musik og kolde øl er som oftest det man forbinder med oktoberfester. Udover øllen er oktoberfester også kendt for masser af dans og underholdning. Til oktoberfester bliver der både danset på borde, bænke og timevis af sving om på dansegulvet. Hos InstallSound kan vi hjælpe med musikdelen.

Når der skal holdes firmafest, er det vigtig ikke at gå ned på udstyr. De ansatte skal have en sjov og uforglemmelig aften med fest og farver. Hos InstallSound er der masser af muligheder hvor kun fantasien sætter grænser. Vores højtalere kan lejes efter jeres behov, uanset størrelsen på jeres arrangement. Udover vores højtalere finder du også andre musikprodukter såsom jukeboks, Soundboks m.m. Til vores musikudstyr har du også mulighed for at leje en masse ekstra udstyr, såsom mikrofoner – et produkt vi anbefaler til større fester, til underholdning, taler m.m.

Lys og effekter til dansegulvet

En stor del er festen er også lyset samt effekterne hertil. Ligesom vores lydstyr finder du også et større sortiment indenfor lys og effekter. Til oktoberfesten skal der være farvede lamper og blinkende lys der gør dansegulvet levende. Lys og effekter gør altid dansegulvet mere attraktivt og holder gæsterne længere på dansegulvet. Du kan få masser inspiration til forskellige lysprodukter på vores hjemmeside.

Har du specielle ønsker til hvordan lyset skal være, er vi altid behjælpelige med at finde udstyret der matcher. Mangler du noget ekstraordinært til sommerfesten, har vi forskellige effektmaskiner der vil give et ekstra præg på festen. Du vil blandt andet finde sæbeboblemaskine, røgmaskine m.m.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi prismatcher vores produkter. Du vil derfor altid kunne leje vores produkter til den billigste pris. Det eneste krav til vores prismatch er, at det skal være et identisk produkt.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som har åbent 24 timer i døgnet. Her vil vi kunne kontaktes, hvis der skulle opstå problemer med udstyret.

Skulle du have yderligere spørgsmål til diverse produkter, eller bare interesseret i at hører hvilken pakkeløsning vi ville anbefale dig, så kontakt os gerne på mail eller på telefon

+45 71998870
info@installsound.dk