Studentergilde

Studenterkørsel, musik, fest og glade dage

Skal du snart køre studenterkørsel, eller holde studentergilde – så skal der masser af god musik til.

Her kommer vi ind i billedet. Hos InstallSound finder du et bredt udvalg af højtalere. Vi har højtalere til ethvert behov. Ønsker du musik med på vognkørsel er vores Soundboks et perfekt valg til dette. Ønsker du derimod et større setup til dit studentergilde, kan vi også klare det. Vi hjælper gerne med at finde de rigtige produkter der passer til din fest, så du kan sikre dig et brag af en fest.

Lej musikanlæg og festlys til studentergilde

Studentergilde – Hold et brag af en fest

Når du bliver student, betyder det fest og farver! Mange studenter holder også studentergilde og her skal du ikke gå ned på udstyr. Ønsker du at dit studentergilde bliver årets fest, så kan vi hjælpe dig med dette. Uanset om festen er lille eller stor har vi højtalere der dækker dit behov. Vores højtalere er både gode til musik der skal fungere som baggrundsstemning, men også til at fyre en kæmpe fest af.

Vi skræddersyer den pakkeløsning der matcher dine ønsker og behov bedst muligt, så er du garanteret en uforglemmelig fest.

Skal studenterfesten varer hele natten, så anbefaler vi også at leje lys med i pakken. Vi kan levere lys i alle former, farver og blink, så du både er dækket ind til dansegulvet, men også til hyggelig stemning med lyskæder m.m.

Studenterkørsel – den uforglemmelig dag

Skal du køre studenterkørsel og ønsker det bliver den mest vanvittige fest, så kan vi hjælpe med højtalere hertil. Hos InstallSound kan du leje vores Soundboks der er perfekt til dette. Vores Soundboks’ er nemme at håndtere og tåler lidt af hvert. De kan holde en spilletid op mod 30 timer på et batteri, så du skal ikke tænke på at lade soundboksen op undervejs.

Dog er der altid mulighed for at leje et ekstra batteri så du er sikret højt musik hele natten.

Er det dig der skal sætte rammerne om studenterkørslen, så er vores soundboks det ultimative valg for dette.

Sæt gang i festen – lej en DJ

Hos InstallSound har du også mulighed for at leje dj i Århus og det øvrige Østjylland. Vi tilbyder nogle af de bedste Dj’s i Østjylland, som har mange års erfaring i at levere god musikalsk underholdning og kan sætte gang i enhver fest. Vores Dj spotter hurtig stemningen til festen, og tilpasser musikken efter dine ønsker og behov.
Læs mere her:
https://installsound.dk/lej-en-dj/

lej dj til studenterkørsel

At leje en DJ til jeres studentergilde giver jer en uforglemmelig oplevelse, noget helt andet end en playliste som i selv vælger. Så ønsker du et brag af en fest, så kan vi garantere dig, at vores DJ’s kan levere en vild og festlig aften.

Skulle du have yderligere spørgsmål til vores DJ, så kontakt os på telefon eller mail. Vi er altid klar til at rådgive og vejlede dig til de rette produkter.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi prismatcher vores produkter. Du vil derfor altid kunne leje vores produkter til den billigste pris. Det eneste krav til vores prismatch er, at det skal være et identisk produkt.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som har åbent 24 timer i døgnet. Her vil vi kunne kontaktes, hvis der skulle opstå problemer med udstyret.

Skulle du have yderligere spørgsmål til diverse produkter, eller bare interesseret i at hører hvilken pakkeløsning vi ville anbefale dig, så kontakt os gerne på mail eller på telefon

+45 71998870
info@installsound.dk