Udlejning af Effektmaskiner

Underholdning til din fest – lej en effektmaskine.

Hos InstallSound finder du et stort udvalg af lyd og lys til arrangementer, men til tider har man behov for at sætte gang i festen på en anden måde.

Hos InstallSound har du muligheden for at leje en effekt maskine, som gør din fest lidt sjovere. Vi garanterer underholdning for både unge som gamle.

Skal du overraske med en anderledes underholdning, eller vil du gerne bare give dine gæster en sjov oplevelse til din begivenhed, så har du muligheden for at leje følgende.

  • Snemaskine
  • Sæbeboblemaskine

Effektmaskiner der ville være en sikker vinder hos børnene, men vi er sikre på at de voksne nyder det sjove og underholdende input ligeså meget.

Gør festen lidt sjovere med en sæbeboblemaskine

Hos InstallSound kan du leje en sæbeboblemaskine i to forskellige størrelser. En lille og en mellem, alt efter hvor stort et arrangement den skal bruges til.

Skab en sjov og unik fest med en sæbeboblemaskine, brug den til at optræde med, eller fyld dansegulvet op med glansende sæbebobler. Sæbeboblemaskinen giver dig mange muligheder og kun fantasien sætter grænser.

Når du lejer en sæbeboblemaskine, får du 1 liter sæbeboble væske med, uanset hvad størrelse maskine du lejer. Du har dog også muligheden for at leje ekstra sæbeboblevæske med hvis dette er nødvendigt.

Skab et snelandskab med vores snemaskine.

En af vores andre effektmaskiner du har mulighed for at leje, er en snemaskine. Vores snemaskine er perfekt til at skabe en hyggelig vinterstemning, brug den til J dag, afterski party, eller til årets julefrokost. Overrask dine gæster med et snelandskab som aldrig før.

En underholdene måde at sætte et ekstra præg på festen. De fleste er vilde med sne, især når det indenfor til et brag af en fest. Vores snemaskinen kan puste op til 8 meter, og giver din fest et anderledes twist, som dine gæster vil elske.

Vores snemaskine passer perfekt til mindre/mellem begivenheder – Når du lejer snemaskinen, medfølger 1 liter sne væske samt fjernbetjening til. Vi anbefaler dog at bestille 5 liter væske til større arrangementer.

Informationer omkring leje hos InstallSound.

Når du lejer ved InstallSound, får du altid det tilbehør du skal bruge til produktet med. Du kan dog ved enkelte produkter leje ekstra udstyr, hvis der er behov for dette. Ved leje af vores udstyr betaler du en, én dags pris, dette gør du selvom du har udstyret over flere dage. Leje dagene forgår således – Mandag – torsdag / Torsdag – Mandag. På den måde har du god tid til at sætte udstyret op i ro og fred. Ved leje af udstyr medfølger der altid en trin-for-trin guide som nemt hvis der hvordan udstyret skal sættes op. Alt dette er meget ligetil, dog tilbyder vi også at komme ud og sætte udstyret op hvis dette er et ønske.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som vi kan kontaktes på 24 timer i døgnet, så skulle der opstå problemer med udstyret under opsætningen eller under spilletiden så har i mulighed for at kontakte os på:  +4571998870