Julefrokost til erhverv

Julefrokost - de bedste firmafester

Årets julefrokost har altid haft et ry for at være de vildeste fester, uanset hvilket erhverv du er i. Stemningen ved julefrokosten kan få enhver person i godt humør. God mad, glade mennesker og festlig musik. Det er den fest på året hvor alle de gode gamle klassiske julesange bliver spillet. Når alle gæster kan synge med på de samme sange, vil det kunne mærkes på stemningen. Det giver et tættere bånd kollegaer imellem.

lej musikanlæg til firmafest

Masser af julesange

Man kan nok ikke helt komme udenom at julefrokosten er en aften hvor der bliver spillet mange klassiske julesange. Og det er tit de kollegaer der er mest stille til hverdag som typisk skråler mest med og svinger træbenet.

Hos InstallSound finder du et stort udvalg af musikudstyr. Du vil blandt andet finde produkter såsom højtaler, jukeboks, soundboks m.m. Vi skræddersyer også gerne en pakkeløsning præcis til jeres arrangement.

Julen er fyldt med flotte julelys, så det skal der selvfølgelig også være til julefrokosten. Her finder du masser af forskellige farvede lamper og blinkende lys, som skaber en hyggelig atmosfære. Hos InstallSound finder du flere forskellige effektmaskiner. En som bl.a. vil passe sig godt til firmajulefrokoster er vores snemaskine – en effektmaskine der vil give julefrokosten en wow-effekt.

Hold et brag af en fest – Lej en DJ

Skal du give den ekstra gas til årets julefrokost så har vi de dygtigste DJ’s i Århus og det øvrige Østjylland. En DJ er oplagt til de store julefrokoster, her ville alle de gode gamle klassikere blive spillet så som Last Christmas, All I want for Christmas osv.

Firmajulefrokoster indebærer ofte gæster i forskellige aldersgrupper. Det kan til tider være svært at finde musik der passer alle gæster. Det er vores dygtige DJ’s opgave at spore sig ind på den rette musik. De spotter hurtigt stemningen til festen, så musikken bliver tilpasset hele aftenen. Vores dj’s har mange års erfaringen i at levere god musikalsk underholdning til alle slags fester. Det er vigtigt for os, at musikken kan nydes under maden og at man kan svinge danseskoene senere samme aften.

Vi sætter os altid ind i dit behov som vært, samt dine ønsker til festen, så vi kan give den bedste musikoplevelse, og skabe den rette atmosfære til jeres fest. En af vores målsætninger er tilfredse og trygge gæster.

Læs mere her:
https://installsound.dk/lej-en-dj/

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi prismatcher vores produkter. Du vil derfor altid kunne leje vores produkter til den billigste pris. Det eneste krav til vores prismatch er, at det skal være et identisk produkt.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som har åbent 24 timer i døgnet. Her vil vi kunne kontaktes, hvis der skulle opstå problemer med udstyret.

Skulle du have yderligere spørgsmål til diverse produkter, eller bare interesseret i at hører hvilken pakkeløsning vi ville anbefale dig, så kontakt os gerne på mail eller på telefon

+45 71998870
info@installsound.dk