Begravelser og ceremonier

Det sidste farvel

Begravelser er ikke en begivenhed vi ønsker, men en begivenhed man desværre vil opleve flere gange i løbet af sit liv. Når man mister et familiemedlem eller en kær ven, kan det være svært at sige farvel, men mange gange er det sidste farvel også det vigtigste farvel. Et farvel der hjælper en igennem den sørgende tid, et farvel der får en over på den anden side.

Vi ser mange leje højtalere til begravelse. Mange ønsker at spille bestemte sange, nogle sange der har haft en betydningsfuld mening for den afdøde, eller sange der minder en om personen.

Derudover ønsker mange også at holde taler til begravelser. Hos os kan du leje højtalere der egner sig til dette. Til højtalerne kan man leje mikrofoner. Dette anbefaler vi hvis man skal snakke til en større forsamling. Mange gange kan det også være svært i denne situation at snakke højt, og det kan vores mikrofoner hjælpe med, så ingen af de pårørende går glip af talen.

Vi har mange års erfaring med udlejning af højtalere, og vi har prøvet mange forskellige begivenheder i løbet af årene. Vi tilbyder derfor vores ekspertise til at guide jer til de produkter der passer bedst muligt til begravelsen.

lej musik til begravelser og ceremonier

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi prismatcher vores produkter. Du vil derfor altid kunne leje vores produkter til den billigste pris. Det eneste krav til vores prismatch er, at det skal være et identisk produkt.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som har åbent 24 timer i døgnet. Her vil vi kunne kontaktes, hvis der skulle opstå problemer med udstyret.

Skulle du have yderligere spørgsmål til diverse produkter, eller bare interesseret i at hører hvilken pakkeløsning vi ville anbefale dig, så kontakt os gerne på mail eller på telefon

+45 71998870
info@installsound.dk