Projektor pakke med lærred og højtaler

Lej en projektor
Hos InstallSound kan du leje projektor til dit arrangement. Vi har både projektor der passer til større og små forsamlinger. Vores projektor er nem at tilslutte samt at sætte op.
Vores projektor er ideel til fremvisning af videoer, film m.m. projektoren har høj kvalitet, og du får derfor den bedste billede opløsning. At leje en projektor er meget populær til arrangementer, da det som oftest bliver brugt som en del af underholdningen, når der skal fremvises billeder, film m.m. det kan også bruges til konkurrencer under selskabet. Den sikre at alle til arrangementet har mulighed for at se hvad der bliver vist.

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

Hvornår anbefaler i man lejer projektor? Projektor er altid en god idé at leje hvis du skal fremvise billeder, film m.m. til et arrangement, det gør at du er sikret at alle gæsterne har mulighed for at se det der skal fremvises, uden de skal knibe øjnene sammen. På denne måde sørger du for at alle gæsterne bliver en del af underholdningen, og det skaber en god stemning. Vi har en projektor til mindre arrangementer, som passer til de mindre lokaler, hvor gæsterne sidder tættere på projektoren. Projektoren passer især godt til arrangementer som konfirmationer, bryllupper, firmafester, fødselsdage m.m. Derudover har vi også en projektor til mellem størrelse arrangementer, den fungerer på samme måde som den anden projektor, dog kan den rumme et større lokale. Du har derfor mulighed for at leje den projektor der passer bedst til dit arrangement.