Udlejning af borde, stole m.m.

Lej borde og stole til jeres næste arrangement.

Hos InstallSound finder i alt der skal bruges til den kommende fest. Vi har udlejning af borde og stole samt barbord.

Hos InstallSound er der mulighed for at sammensætte pakkerløsninger som matcher jeres ønsker og behov. På den måde får i det hele samlet i en pakke, og slipper for at leje hos forskellige leverandøre.

Vi har mange års erfaring indenfor udlejning af udstyr, som giver os mulighed for at rådgive jer til de helt rette produkter til jeres kommende arrangement.

Vi har borde og stole der passer til enhver slags fest, og kan både benyttes indendørs og udendørs i fest telt.

Til de små / store arrangementer i festtelt.

Skal i holde konfirmation, bryllup, svendegilde, studenterfest, eller noget helt andet i haven eller i hjemmet, så har vi borde og stole der passer helt perfekt til dette, uanset størrelse på jeres arrangement.

Vi har forskellige typer – i finder blandt andet høje barborde, som gæsterne kan stille sig omkring til en velkomstdrinks, almindelige borde og stole til spisning. I finder derudover også bænke til bordene, som er perfekte til de udendørs børnefødselsdage eller havefester.

Skal du leje borde og stole til jeres næste fødselsdag, havefest, studentergilde eller noget helt fjerde, så er i kommet til det helt rette sted.

Det er også muligt at leje borde og stole hver for sig, hvis i ønsker dette.

Vores borde og stole kan nemt klappes sammen, dette gør det nemt at transporter i en bil. Bordene og stolene har stabile ben, så man skal ikke bekymre sig for de klapper sammen i løbet af aften.

Når festen er forbi, kan det hele nemt klappes sammen så det ikke står og fylder, indtil de skal leveres tilbage.