InstallSound Top Valgt

Projektor og lærred til mindre arrangementer

DKK1595

Projektor og lærred der er klar til mindre mødelokaler og arrangementer, hvor der er behov for en projekter og lærred til fremvisning af video, billeder m.m.

.Lej hele weekenden for én dags pris

Varenummer (SKU): 31.1-0093 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Hvad får du med:
1. stk. Projektor fra Infocus med halogen lyskilde (Vi anbefaler at der er mørkt i rummet) (OBS. billedet viser ikke den rigtige model)
1. stk. HDMI kabel
1. stk. Projektor Lærred 4:3 Hvidt Hus 200 x 150 cm
OBS. hvis der ønskes lydkabel, venligst skriv dette i bemærkningsfeltet ved bestilling.

Projektoren er ideel til mindre opgaver. Der er ikke direkte dagslys i lokalet. Desuden sidder tilskuerne ikke langt væk. I har ikke krav til at man kan se små detaljer på lærredet som eksempelvis regneark eller lignende.

Der er tale om en almindelig projektor, men af høj kvalitet. I praksis er den moderne og tilpasser automatisk til omgivelserne. Den er nem at tilslutte og har god kontrast og passende opløsning til almindelige opgaver – samt et fint kraftigt lys.

Inkl. Traditionelt projektor-lærred i flot finish på stabil 3-benet fod og med metal hus, hvorfra lærredet trækkes ud. Den sorte afmaskning på selve lærredet absorberer overskydende lys fra projektoren og sikrer roligt billede og optimal kontrast. Velegnet til projektor, diasfremviser og smalfilm. Diagonal: 100″ (250 cm).

Det er nem at sætte op, og kan transporteres i en personbil såfremt der er længden på lærredet plus ca. 15 cm.

Projektoren og lærredet kan bruges til mange mindre opgaver – konfirmationer, bryllup, mindre arrangementer med firma, fødselsdagsfest m.m.

Lej vores billige projektor og lærred, som skaber værdi til mindre arrangementer m.m.