InstallSound nedsat pris

Halogen projektor og lærred til mindre/mellem arrangementer

DKK1995

Projektor og lærred der er klar til mindre/mellem mødelokaler og arrangementer, hvor der er behov for en projekter og lærred til fremvisning af video, billeder m.m.

.Lej hele weekenden for én dags pris

Varenummer (SKU): 31.1-0095 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Hvad får du med:
1. stk. Projektor fra Infocus med halogen lyskilde (Vi anbefaler at der er mørkt i rummet, men kan bruges, hvor der er lidt dagslys)
1. stk. HDMI kabel
1. stk. Projektor Lærred 4:3 Hvidt Hus 200 x 150 cm
OBS. hvis der ønskes lydkabel, venligst skriv dette i bemærkningsfeltet ved bestilling.

Projektoren er ideel til mindre/mellem opgaver. Der er ikke direkte dagslys i lokalet. Desuden sidder tilskuerne ikke langt væk. I har ikke krav til, at man kan se alle små detaljer på lærredet som eksempelvis regneark eller lignende.

Der er tale om en almindelig halogen projektor, men af høj kvalitet. I praksis er den moderne og tilpasser automatisk til omgivelser. Den er nem at tilslutte og har god kontrast og passende opløsning til almindelige opgaver – samt et fint kraftigt lys.

Inkl. Traditionelt projektor-lærred i flot finish på stabil 3-benet fod og med metal hus, hvorfra lærredet trækkes ud. Den sorte afmaskning på selve lærredet absorberer overskydende lys fra projektoren og sikrer roligt billede og optimal kontrast. Velegnet til projektor, diasfremviser og smalfilm. Diagonal: 100″ (250 cm).

Det er nem at sætte op, og kan transporteres i en personbil såfremt der er længden på lærredet plus ca. 15 cm.

Projektoren og lærredet kan bruges til mange mindre/mellem opgaver – konfirmationer, bryllup, mindre arrangementer med firma, fødselsdagsfest m.m.

Du kunne også være interesseret i...