Lej Myselfie hos InstallSound

Foto og billeder til festen? Lej MySelfie hos os.

Mangler du underholdning til festen? Med Myselfie photo booth til fest er du sikker på, at feststemningen bliver helt i top. Sammen med dine gæster kan du skabe glæde og minder, som I vil se tilbage på med smil og latter. Uanset om det drejer sig om bryllup, konfirmation, fødselsdag eller en helt fjerde anledning, har vi gjort det nemt for dig.

Din personlige Myselfie selfie-booth bliver klargjort til afhentning hos InstallSound.dk.

Det tager kun få minutter at stille Myselfie op, så den er klar til brug. Lej en Myselfie til din fest her på siden, og få en uforglemmelig oplevelse.

Rekvisitter

Baggrunde

Lej en myselfie til din næste fest.

Med Myselfie kan du tage sjove billeder til din fest, og skabe glæde og minder med alle dine gæster. Det er en sjov aktivitet for gæster i alle aldre og fungerer til alt lige fra bryllupper og konfirmationer til fødselsdage, julefrokoster og private arrangementer.

Billederne uploades automatisk til dit personlige galleri på Myselfie.dk, og hvorfra de let kan downloades, deles eller vises i slideshow. Når du lejer en Myselfie står vi hos InstallSound.dk for alt klargøringen, så den er klar til den bestilte dag. Du får ubegrænsede billeder. Nemmere bliver det ikke!

Få dit billede direkte på telefonen.

Med en Myselfie er der desuden en ny smart QR-funktion, så alle kan få deres billeder direkte på telefonen, ved at scanne en QR-kode som vises på skærmen. Så kan du nemt gemme og dele dit billede med det samme. Det bliver bare ikke nemmere!

Tryk. Scan. Del.

Pift stemningen op med sjove rekvisitter.

Når du booker en Myselfie hos InstallSound.dk, får du både et sæt af de mest populære rekvisitter gratis med samt 64 Aktivitetskort, til at tage sjove billeder – både med folk du kender, men også som en unik mulighed for at lære nye mennesker at kende. Hvert kort indeholder en lille opgave, som med fordel kan deles ud til gæsterne, eller gemmes under tallerkenen eller på anden måde bruges i oppyntningen.

Herudover har du mulighed for at købe yderligere rekvisitter og baggrunde. Du har mulighed for at vælge mellem alt fra bryllupstema, halloween-tema og hawaii-pakke til babyshower rekvisitter.

BOOK NU hos InstallSound, så du kan gøre din fest, Festligere. 😉