Cocktails

Cocktails er et must til en fest, men er du ikke stærk i at MIX drinks? Køb vores premix-cocktails, som er lavet af firmaet TCHIN TCHIN. Her får du den højeste kvalitet, sammen med en god smag. Kom gerne forbi os og SMAG på de forskellige premix-cocktails.

Lav dit Indkøb af premix-cocktails til din fest hos Installsound – vi har mange spændende cocktails varianter at vælge mellem. Hos os kan du købe til en god pris!

Viser alle 5 resultater

Viser alle 5 resultater

TCHIN TCHIN COCKTAILS – HÅNDVÆRK PÅ FLASKE

Tchin Tchin Cocktails er premix-cocktails, der gør enhver til cocktail-mixer i verdensklasse. Bag Tchin Tchin står en trio, der deler kærligheden til det håndværk det er, at skabe en stemning, som det er værd at gå i byen efter. At forfine alle detaljer, så de tilsammen overrasker, henrykker og sætter uforglemmelig farve på en aften i selskab med gode venner eller hjertets udkårne. Med Tchin Tchin Cocktails er der forenet årtiers erfaringer i et enkelt produkt, der gør det muligt for alle der skal holde en fest af alle størrelser at forkæle deres gæster med den helt særlige stemning, der kun kan opleves med en cocktail i verdensklasse. Tchin Tchin Cocltails logo