Flasker

Cocktails er et must til en fest, men er du ikke stærk i at MIX drinks? Køb vores premix-cocktails, som er lavet af firmaet TCHIN TCHIN. Her får du den højeste kvalitet, sammen med en god smag. Kom gerne forbi os og SMAG på de forskellige premix-cocktails.

Drømmer du om en fantastisk fest, hvor flaske øl er et most? Vi har et bred udvalg af Flaske øl fra Skanderborg Bryghus, du har mulighed for at vælge alt fra økologisk øl, som pilsner, classic, blonde ale, brown ale, american pale ale og IPA og meget mere

Lav dit Indkøb af premix-cocktails eller flaske øl til din fest hos Installsound – vi har mange spændende cocktails og ølvarianter at vælge mellem. Hos os kan du købe til en god pris!

Viser alle 10 resultater

Viser alle 10 resultater

Vi tilbyder premix-cocktails i hele Østjylland: Aarhus (Århus), Hornslet, Odder, Tranbjerg, Solbjerg, Hørning, Stilling, Skanderborg, Randers, Ebeltoft, Rønde, Kolind, Silkeborg, Risskov, Viby, Højbjerg, Tilst, Brabrand, Harlev, Hasselager, Mårslet, Lisbjerg, Sabro, Hammel, Galten, Hadsten, Risskov, Hinnerup, Lisbjerg, Skødstrup, Lystrup.