Østjylland Lyd og lys udlejning

Lyd og lys udlejning – Østjylland.

Hos InstallSound finder du et stort sortiment indenfor lyd og lys udlejning, alt hvad du skal bruge til din fest. Lige fra mindre fester, til større arrangementer. Vi tilbyder udlejning af vores lyd og lys i hele Østjyllands området, her kommer vi gerne og sætter udstyret op inden festen, samt at pakke udstyret ned igen efter festen.  Du har også mulighed for selv at sætte udstyret op, vores udstyr er nem at håndterer, og der følger en guide med når du henter udstyret.

Når du lejer lyd og lys, samt andre produkter hos InstallSound, har du produkterne over flere dage, det vil sige, hvis du skal leje det til weekenden, har du udstyret fra torsdag-mandag. På den måde har du tid til at sætte udstyret op i ro og fred, og det samme når du skal pakke det sammen igen.

Hos InstallSound tilbyder vi forskellige pakkeløsninger indenfor lyd og lys udlejningen, så du undgår besværet med at sammensætte enkeltdelene selv. Vi har sammensat forskellige pakkeløsninger, så du kan finde den pakke der passer bedst til dit arrangement.

Vi sikre dig det rigtig lyd og lysudstyr til din fest.

Hos InstallSound er det vigtigt, at du får det rette lyd og lysudstyr, når du lejer det hos os. Vi sørger får du får de rette kabler, og diverse tilbehør der er nødvendigt for din opsætning. Du skal derfor ikke bekymre dig, om ekstra tilbehør og ledninger, alt dette medfølger når du modtager dit udstyr.

Det kan være svært at vide hvilke udstyr der passer bedst til ens fest, det hjælper vi dig selvfølgelig med. Vi står altid klar til, at hjælpe samt vejlede dig til det rette udstyr, så du er sikret en fest lige efter din smag. Som en ekstraservice tilbyder vi vores hjælp 24 timer i døgnet på vores vagtsupporttelefon. Det vil sige, har du problemer med opsætningen af udstyret, eller skulle der opstå komplikationer under festen, så kan du altid kontakte os for hjælp.

Stort sortiment – lyd og lysudlejning.

Hos InstallSound har vi et stort sortiment indenfor lyd og lys udlejning, vi har mange års erfaring indenfor udlejning af musikudstyr og har specialiseret os i højtaler. Vi kan derfor også give vores kunder den bedste rådgivning, så vi er sikre på, at vores kunder får de rigtige produkter, samt den bedste oplevelse hos os.

Hos InstallSound finder du alt hvad du skal bruge til din fest, vi tilbyder et stort udvalg af højtaler, så du kan leje den størrelse der passer bedst til dit arrangement. Derudover har vi andre produkter indenfor lydudlejningen, du vil blandt andet finde produkter som; Jukeboks, soundboks, mixer m.m.

Vi tilbyder også et stort sortiment indenfor lysudlejning, her vil du blandt andet finde forskellige LED lys, i forskellige farver, diskolys, lyskæde og meget mere.

Alle vores produkter kan lejes separat, eller i en samlet pakkeløsning.

VI prismatcher – altid billigst.

Hos InstallSound ønsker vi at give vores kunder den bedste oplevelse når de lejer udstyr hos os, derfor prismatcher vi vores produkter, så kunden altid vil opnå den billigst pris.

Vores prismatch fungerer så ledes, har du fundet et identisk produkt billigere hos en anden udbyder, så matcher vi prisen derfra.