Lej Jukeboks i en iPad stander

Jukebox udlejning hos InstallSound i Århus

Hos InstallSound har vi mange års erfaring med udlejning af jukebox samt lyd og lys. Udover vores erfaring har vi et stort sortiment af musikudstyr, her har vi alt fra højttaler, soundboks, mixer, jukeboks m.m. alt hvad du skal bruge til din fest.
Vi står altid klar på at hjælpe samt rådgive dig til den bedste løsning til netop dit arrangement.

Hos InstallSound tilbyder vi udlejning af jukebox til vores kunder omkring og i Østjylland.

Vores jukebox er meget simpel og nem at styrer, for både dig og dine gæster. Jukeboxen er et billigt alternativ til en dj, og både du og dine gæster har hele aften til at udøve jeres talenter som aftens dj. Mange af gæsterne syntes også at, leje en jukebox er en underholdende måde at få musikken på, da alle har mulighed for at bladre igennem sangene, og gå på opdagelse imellem det store udvalg af sange og kunstner, både dansk og internationalt. Jukeboxen har en lækker lydkvalitet og med vores højtaler til kan du nemt spille større forsamlinger op til dans.

Jukeboxen er hurtig at sætte op, du kan både have den stående på et bord eller i en gulvholder. Jukeboxen er også nem at flytte rundt på. Når du lejer en jukebox, har vi hos Installsound sammensat nogle forskellige festpakker. Det betyder du ville kunne leje højtaler og gulvholder som ekstra til jukeboxen, du vil selvfølgelig også have muligheden for at leje det hele samlet. Så står du og skal bruge stille baggrundsmusik under middagen, eller skal du spille op til den helt store dans, så kan jukeboxen klare begge ting.

Musik for enhver med spotify.

Jukeboxen er altid et hit til en hver slags fest, og vi sørger selvfølgelig for at der er musik til enhver smag uanset alder. For Når du lejer en jukebox hos InstallSound følger der spotify premium konto med, det giver dig adgang til mere end 45 millioner sanger. Hvilket betyder du får et stort udvalg af musik til enhver smag, alt fra de gode gamle klassikere til nyere popmusik, så du kan får den helt rigtige atmosfære til din fest. Med vores spotify konto vil du have mulighed for at lave din helt egne playlister inden festen er begyndt, så du nemt kan spille dem under middagen og til af festen og derfor slippe for at tænke på det resten af aften. På vores spotify Premium konto vil du også kunne finde faste playlister alt fra ’’nye hits’’ til ’’90’erne’’ osv. som du også har adgang til at spille til din fest. I jukeboxen er der indbygget mobilt bredbånd, så i kan streame direkte fra nettet, dog anbefaler vi at ipaden bliver tilsluttet via Wi-Fi hvis dette er muligt, da vi ikke kan stå ansvarlig for manglende internet dækning.

Ring eller skriv til os for udlejning af jukebox.

Ønsker du at høre mere om vores jukebox udlejning, priser eller vores andre produkter, så kontakt os endelig. VI er altid klar til at hjælpe samt rådgive dig, så vi kan matche dine ønsker, og sikre os at alt er perfekt til den store dag.