Fødselsdagsfest

MUSIKUDSTYR TIL DEN STORE FØDSELSDAG.

Skal du fejres på de bedste manérer af familie og venner, med en uforglemmelig fest? Så kan InstallSound hjælpe med musikudstyr, lys og effekter.

Hos os kan du leje højtaler, lys, effektmaskiner, dj m.m. Vi sørger for at rådgive dig til de bedste produkter, så du kan give dine gæster den fest du ønsker. Hvad end det er en hyggelig sammenkomst, eller en større fest, hvor der skal være plads til dans hele natten.

Hvis du skal leje musikudstyr samt lysudstyr, så kontakt os på telefon eller mail, og vi sammensætter en pakke der matcher din fest eller book nu på hjemmesiden.

Fødselsdagsfest

Spil op til dans.

Skal din fødselsdag fejres med fest og farver, hvad end du fylder rund eller bare elsker at fejre fødselsdag med dem du har kær, så har InstallSound et stort udvalg indenfor musikudstyr.

Hos InstallSound kan du leje højtalere der kan spille enhver slags fest op, uanset størrelse.

Vi har på denne side samlet vores mest populære produkter, dog er der altid mulighed for at leje ekstra udstyr. Alle vores højtalere er nemme at håndtere. Både at sætte op, men også at bruge efterfølgende. Når du lejer højtalere hos InstallSound er kvaliteten i top. Vi har flere års erfaring med udlejning af højtalere, og vi bestræber os på at have det bedste musikudstyr.

Vores højtalere kan nemt forbindes til diverse enheder såsom smartphone, computer og tablets. Du får derfor frie tøjler for at være din egen dj under hele festen, eller i fælleskab med dine gæster.

Fødselsdagsfest

Sæt et ekstra præg på din fest.

Hos InstallSound kan du også leje lys, alt fra lysebare, diskokugler, lyskæder m.m.
Kun fantasien sætter grænser for, hvordan lyset skal bruges.

Vores lys kan både bruges til gavebordet, ekstra lys til underholdning, eller masser af blink og farver når dansegulvet skal indvies. Vi stræber efter at kunne udfylde alle dine ønsker og behov til din fødselsdagsfest.

Udover vores lysudstyr har vi også et udvalg indenfor effektmaskiner, her vil du blandt andet finde snemaskine og sæbeboblemaskiner. Disse effektmaskiner er perfekte til børnefødselsdage eller ungdomsfester.

Yderligere information.

Hos InstallSound kan du selv sammensætte din egen pakkeløsning der både indebære musik, lys og effektmaskiner. Vi sammensætter pakken efter dine ønsker, så vi på bedst mulige måde kan opnå det rette match.

Vi hos InstallSound vægter kundeservice samt kvalitet højest. Det vigtigste for os er, at vores kunder får den bedste fest, med det rette udstyr.

Når du lejer udstyr hos os, følger der altid en guide med til hvordan det skal sættes op, samt anvendes. Vi tilbyder også at komme ud og sætte udstyr op, hvis dette er et ønske.

Hvis man alligevel selv ønsker at sætte udstyret op, har vi som en ekstra servic. En vagttelefon, som er åbent 24 timer i døgnet. Her kan du nemt ringe til os ved komplikationer før eller under festen.

Har du yderligere spørgsmål til vores produkter samt priser, er vi altid klar ved telefonen eller mail.

Vi glæder os til at hører fra dig.