Lyskæde

Lyskæder til Bryllup, havefest, Sommerfest, eller andet temafest.

Viser alle 5 resultater

Viser alle 5 resultater

Leje af lyskæder

Er du på udkig efter leje af lyskæder? Du er landet det helt rigtige sted. Vores lyskæder består af LED-pærer med plastikhætter. Det gør det nemt og sikkert for dig at opsætte lyskæden uden at være bange for at pæren går i stykker. Derudover er pærerne, i modsætning til traditionelle glødepærer, meget miljøvenlige. Vores LED-pærer har utrolig mange timers lys i sig og forbruger kun 1w pr. pære. Samtidig formår pæren at give en varm glød som skaber den helt rigtige stemning til de specielle øjeblikke. Du kan få en lyskæde klare pærer, eller du kan få en lyskæde med farvede pærer. De farvede pærer kommer typisk i farverne blå, grøn, gul, rød og orange.

Udlejning af lyskæde til bryllup

Typisk er det lyskæder med klarer pærer, der er favoritten til bryllupper… og vi forstår udemærket godt hvorfor. Lyset formår at skabe et hel særlig og mindeværdig aften for bruden, brudgommen og ikke mindst gæsterne. Blandt andet fordi vores lyskæder er med til nogle af de vigtigste dage – såsom bryllupper – har vi valgt en lyskæde, der er af høj kvalitet. Kablet er tykt og pærerne kan klare at blive tabt på gulvet, da de ikke er lavet af glas. Det betyder, at du får en meget driftsikker lyskæde, der giver dig ro i maven til bryllupsdagen.

Lej lyskæde til havefesten

Til havefesten er det oftest populært med en lyskæde med farvede pærer. Farverne skaber en festlig stemning og ser utrolig godt ud, når det er blevet mørkt udenfor. De farvede pærer kommer typisk i farverne blå, grøn, gul, rød og orange. Selve lyskæden er tyk og pærerne er lavet af plastik. Begge dele gør, at du får en solid lyskæder, der kan klare selv den vildeste havefest!