Højtalere op til 30 Personer

Den lille fest er også uforglemmelig

Det ikke kun store fester der mindeværdige, de små fester kan være ligeså uforglemmelige. Vi har derfor lavet forskellige størrelser af pakkeløsninger så du er garanteret lækker lydkvalitet uanset størrelse på din fest. Lydpakken 30 er en af vores populære pakkeløsninger, og egner sig godt til fødselsdage, housewarming, mindre arrangementer, receptioner m.m.

Hvis du skal arrangere et mindre event, er denne pakkeløsning ideal til dette, du vil få en pakkeløsning med topkvalitet af lysudstyr. Hos InstallSound går vi ikke på kompromis med lydkvaliteten uanset størrelse på arrangementet. Det vil altid være muligt at leje ekstra tilbehør ved siden af pakkeløsninger. Har du andre ønsker end hvad de sammensatte pakkeløsninger indeholder, er vi altid behjælpelig med at finde det rette udstyr for dig. Vi stræber efter at matche dine behov og ønsker.  Er pakkeløsningen ikke den rigtig løsning for dig, tilbyder InstallSound et større sortiment indenfor lyd og lys. Alt hvad du skal bruge.

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

Lej lyd pakke 30 gæster – til den lille fest Denne pakkeløsning er velegnet til mindre fester, hvor der max er 30 gæster med. Pakkeløsningen er perfekt til baggrundsmusik, eller hvis du ønsker at skabe den perfekte loungestemning. -Når du vælger at leje pakkeløsningen til 30 personer, kan du booke den med eller uden LED effektlampen. Ligeså enkelt udstyret ser ud, ligeså enkelt er det at sætte op. Vi tilbyder dog også opsætningen af udstyret hvis man ikke har mod på dette.