SoundBoks Tilbud

Få gang i festen med en SoundBoks 3 fra InstallSound - LIGE NU *SOMMERTILBUD*

Har du fundet datoen til festen?

Du er nu på udkig efter lyden og evt. lys til festen?

Se med herunder, vi har nemlig lige nu et super godt tilbud til dig!

Book vores SoundBoks tilbudspakke* og få følgende med i prisen:

Brug følgende rabatkode: sb2021tilbud når du har booket en SoundBoks 3 weekend leje.

*Tilbuddet gælder kun på alle bookinger der fortaget inden den 30/05-2021 kl. 23.59, Vi tager forbehold for fuldt booket dage.

Soundboks udlejning hos InstallSound i Århus

Skal der være fest? Book en SoundBoks 3!

Derfor skal du leje soundboks

Skal din fest være sjov, vild, stor eller hyggelig? Så kan en Soundboks udfylde alle dine ønsker, den dækker både store som små fester, alt efter hvordan du vil have stemningen til din fest.

Soundboks er en let bærbar bluetooth højttaler drevet på batteri: En kraftfuld højttaler som er nem at flytte rundt med uden besvær med forskellige ledninger, hvad end du skal være indenfor eller udenfor.

Soundboks 3 kan spille op til 3 timer på batteri ved 126 db. Dog kan du ved laver DB få soundboksen batteri til at holde i op til 30 timer. Dette giver dig en lang spilletid, som gør, at der er masser af tid, til at feste hele natten med soundboks.

På under 10 sekunder er lyden 100% klar.  Den populære bluetooth højttaler kan nemt spille et lokale op, og hvis festen er udendørs, ville du stadig kunne holde et brag af en fest, da den trådløse højttaler har den bedste, mest kraftfulde og ikke mindst lækre lydkvalitet.
Til soundboksen kan du nemt tilslutte din telefon via bluetooth, så du har musikken lige ved hånden.

At leje soundboks, gør det nemmere for dig til festen, da du ikke skal tænke på strøm og forlængerledninger, og du kan nemt rykke rundt på den trådløse højttaler hvis festen rykkes. Vi syntes soundboks er ideal højttaler til mange forskellige fester.

På vores hjemmeside ville du kunne læste hvad der hører til af udstyr når du lejer en soundboks, samt detaljeret informationer du skal vide før brug af soundboks.

Når du lejer vores SOUNDBOKS TILBUDSPAKKE får du dette tilbehøre med.

Hvilket arrangement skal jeg leje soundboks til?

Lej en soundboks til en hver slags fest, alt fra gadefest, havefest, bryllup, festival m.m.

Soundboks giver dig en kraftfuld og skarp lydkvalitet af et batteri drevet højttaler. Soundboks er især perfekt til de arrangementer hvor der er langt til eller ingen mulighed for strøm. Du kan nemt flytte rundt på soundboks, hvis festen flytter, skal du ikke have nogle bekymringer, musikken kan nemlig flyttes ligeså nemt med som festen. Hvis soundboks ikke er den rigtige højttaler for dit arrangement, så har vi selvfølgelig mange flere produkter du kan vælge imellem, vi har et stort sortiment indenfor lyd og lys men også diverse produkter som røgmaskine, effektmaskine, diskokugle m.m. alt hvad du har brug for til netop dit arrangement.