Lyd – Op til 200 gæster

Lydpakken til den kæmpe fest, med op til 200 gæster

Hos InstallSound finder i et stort udvalg af både lyd og lys udstyr. Vi har derfor mulighed for at skræddersy pakkeløsninger til enhver slags fest.

Hos InstallSound syntes vi bestemt at lyd og lys er en vigtig del af festen, og det er bestemt ligeså vigtigt, at udstyret er i orden, så man ikke oplever skrattende lyde eller pivelyde under festen. Hos InstallSound sørger vi for produkter i topkvalitet, så i ikke skal bekymre jer om pludselige komplikationer med lyden.

Hos InstallSound har vi specialiseret os i højtalere. Vi har mange års erfaring indenfor lydudstyr. Vi hos InstallSound kan derfor tilbyde vores ekspertise til at finde de helt rette produkter der matcher dine behov.

Gigantsættet til dine store fest

Skal i holde en kæmpe fest med op til 200 gæster, så skræddersyr vi gerne et gigantsæt til jer. Vi kan rådgive jer til de produkter der giver jeres fest den bedste helhed samt setup.

Til så stor et fest er det vigtig at have højtalere der kan spille højt og kraftigt, så alle gæsterne vil kunne opleve musikken og danse til den lyse morgen. På den måde opnår i den perfekte stemning til jeres næste fest.

Udover at musikken er vigtig for aftenen, vil der til de fleste begivenheder også være underholdning og taler. Det er derfor ligeså vigtigt at højtalerne kan spille højt nok, så alle gæsterne kan få det hele med.

Til større fester anbefaler vi også at man lejer mikrofoner til højtalerne, så gæsterne ikke går glip af noget under festen.

Vores udstyr er nemt at håndtere samt sætte op, og kan hurtig kobles til forskellige enheder såsom, computer, smartphones og tablets. På den måde kan i allerede hjemmefra lave jeres egen playliste som er klar til at blive spillet til festen.

Mere information af leje hos InstallSound

Når i lejer ved InstallSound, får i altid det tilbehør med i skal bruge til produktet. I kan dog ved enkelte produkter leje ekstra udstyr, hvis der er behov for dette. Ved leje af vores udstyr betaler i en, én dags pris, dette gør i selvom i har udstyret over flere dage. Lejedagene forgår således – Mandag – torsdag / Torsdag – Mandag. På den måde har i god tid til at sætte udstyret op i ro og mag. Ved leje af udstyr medfølger der altid en trin-for-trin guide som viser, hvordan udstyret skal sættes op, eller en mundtlig guide.

Som en ekstra service har vi en vagttelefon som vi kan kontaktes på 24 timer i døgnet. Så skulle der mod forventing opstå problemer med udstyret under opsætningen eller under spilletiden så har I mulighed for at kontakte os på en direkte linje.